Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kettő korai clearblue teszt...

Kettő korai clearblue teszt pozitív,az orvos se látott semmit az ultrahangon, megvastagodott méhnyálkahártyát sem. Akkor ezt most nem értem,előtte másik fajta halvány volt.A tesztek rosszak?

Figyelt kérdés

#hamis pozitív #ultrahangon nem látott semmit
2023. márc. 13. 15:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan ilyett csik volt aztan megjott... Pedig ezek milyen draga tesztek...
2023. márc. 13. 16:53
 12/19 A kérdező kommentje:
Akkor nem reménykedek már,felesleges. Még van egy dm-es tesztem,azt egyik nap reggeliből megcsinálom a biztonság kedvéért,mert volt már méhen kívülim,de akkor ennyi.
2023. márc. 13. 16:57
 13/19 anonim ***** válasza:
Ez a teszt nem akkor pozitiv, ha a bal oldali ablakban + jel van?
2023. márc. 13. 17:19
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem,az egy másik fajta,de ugyanaz a márka,ezen ugyanúgy függőleges vonal jelzi,mint a legtöbbön,az amelyiket te mondod,azon a bal oldalon egy negatív vízszintes vonal van és ha pár percen belül megjelenik rajta a függőleges, akkor lesz pozitív.
2023. márc. 13. 17:33
 15/19 anonim ***** válasza:

Nekem február 25-én 5-6 nappal a nem várt után ilyen volt a clear blue és a predi: [link] , 2 napra rá vettem még egy tesztet a jel csak erősödött. Nem várt után 9 nappal voltam UH-n, mert volt egy kis rózsaszínes folyásom, de akkor már bőven látszódott a megvastagodott nyálkahártya és a gestacios gyűrű amiben/ből kialakult a petezsák...stb.

Sajnálom...:(

2023. márc. 13. 20:42
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha tényleg 9 napot késik már kb, brutál erős vonalaidnak kellene lennie. Ez így tényleg negatív, miért mentél orvoshoz egyáltalán ilyen korán?
2023. márc. 13. 22:03
 17/19 A kérdező kommentje:
Alhasi fájdalom miatt,és nem akarok meghalni méhen kívüli miatt, egyszer majdnem sikerült.
2023. márc. 14. 06:22
 18/19 A kérdező kommentje:
Valószínűleg most oldja meg a természet,mert van egy kicsi vérezgetésem,a tegnapi stresszes nap után nem csodálom.És jól éreztem, hogy terhes vagyok,de gondolom mostmár vége. Köszönöm nektek a válaszokat.
2023. márc. 14. 07:21
 19/19 anonim ***** válasza:
mi lett veled kérdező?
2023. dec. 20. 21:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!