Vérzés ellenére megmaradhatott a baba? Volt aki vérzett mégis babája lett?
Sziasztok
Mindig 30 napos ciklusom szokott lenni. Mult hónapban kimaradt, csináltam tesztet és halvány de egyértelmű csík lett rajta.
Nem is teszteltem tovább, nem idegesítettem magam, hisz egy éve próbálkozunk igy ennek a tesztnek is örültünk. A gond ott kezdődött, hogy a 38. ciklusnapon megjött.
Ami fura volt, a szokásos 7-8 nap helyett 2 nap erős vérzés és egy nap barnázás után elmúlt. Mindig darabos szokott lenni, most nem volt az..
Létezik, hogy megmaradt volna a baba? Valaki volt már igy?
Bocsi, az kimaradt:
Gyakran járok pisilni, éjszaka is akár többször is, ez eddig nem volt jellemző rám, éjszaka soha nem kellett kimennem, valamint reggelente émelygek is minimálisan, de hamar elmulik
Tüszös mandula gyulladásom volt és a bölcsesség fogam is nött, az is begyulladt és antibiotikumot szedtem. Lehet amiatt nem maradt meg?
Vagy ha esetleg megmaradt (nem sok esélyt adok neki) akkor mitől vérezhettem?
Amugy 8.dpo volt egy fél körömnyi vérfolt a bugyimon, azt sem tudtam hova tenni..
Mi történik velem???? 😌😕😭😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!