Megjött a mensim, viszont pár napig fura hányingerem volt. Lehetek mégis terhes?
Vannak olyan esetek, hogy terhesség ellenére is megjön a menstruáció.
Hétfőn, kedden, illetve szerdán naponta többször rámjött a hányinger, hirtelen jött, és hirtelen múlt. Körülbelül 6-8 perceket voltam rosszul, jellemzően reggel és este. Tegnap, és ma nem voltam rosszul.
A hónap elején megjött, ahogy szokott, viszont kicsit enyhébb volt a vérzés, mint máskor. A menstruáció viszont 4 napig tartott, ahogy szokott, igaz, az utolsó nap csak 1-2 csepp folyt már. Menstruációm előtt 1 nappal viszont enyhe barna folyásom volt, ami még soha nem volt nekem.
Benne lehet a pakliban.
Ovulációkor voltunk együtt, vékony gumival, és teljesen elszakadt, kb. 3 perc után vettük észre. Nem ment el a barátom.
Ez esetben nem vagy terhes ne izgulj. Valószínűleg azért vagy rosszul mert félsz vagy mert elkaptad ezt a vacak emésztőrendszeri betegséget.
Jobbulast!
Köszönöm.
Ha nem jön meg a következő mensim (1 hét), akkor veszek tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!