Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek volt esetleg magzatelha...

Akinek volt esetleg magzatelhalása, vérzés nélkül, annak megmaradtak a terhességi tünetei?

Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 15:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Barátnőmnek elmúlt. Ment dokihoz, kiderült,hogy lassan már 3 hete,hogy elhalt, de ő még utána két héttel érzett tüneteket!
2011. júl. 11. 15:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem kell ilyenekre gondolni. Miért halna meg? Nem az az általános, hogy egy magzat elhal! Ne gondolkozz ilyen hülyeségeken! Ezzel az erővel holnap én is meghalhatok.
2011. júl. 11. 16:51
 3/10 A kérdező kommentje:

Tudom, igen. Az a bajom, hogy egyik napról a másikra elmúlt a mellfeszülésem, a mellbimbóm mérete is lecsökkent normálra,pedig akkora volt mint egy citrom, hozzá sem bírtam érni, folyásom sincs.

CSak félek:((((

2011. júl. 11. 17:01
 4/10 anonim ***** válasza:
2 vagyok. Ez természetes, hogy elmúlik idővel hisz nem lesz végig ilyen. Semmi baj nincs ezzel, örülj neki, hogy elmúlt.
2011. júl. 11. 18:02
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem akarlak megijeszteni, de én a helyedben elmennék orvoshoz megnézetni. Biztos ami biztos!

Mert én már 3 elhalt terhességen vagyok túl, ebből kettővel műtöttek. Akkor tudtam, h baj mikor már nem feszültek annyira a melleim és nem voltak megduzzadva. A doki engem is nyugtatott a telefonban,h ilyen van a terhesség folyamán, de mivel nemigen volt más tünetem csak erre tudtam hagyatkozni.

Remélem nincs semmi baj, de azért nézesd meg!

2011. júl. 11. 23:41
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm 2.ik a biztató szavakat. remélem valóban csak a tünetek elmúlásáról van szó.

Kedves utolsó. vannak nekem is kétségeim, és holnap megyek ultrahangra, ott minden kiderül. Már nagyon várom. Annyira sajnálom ami veled történt, őszintén remélem soha többé nem kell ezt átélned!!

2011. júl. 12. 09:50
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy elhalásom, de én nem éreztem semmi változást! Ugyanúgy voltak tüneteim,sőt még műtét után is,amikor már nem is volt bennem a baba!

Nagyon szurkolok,hogy a holnapi ultrahangon minden rendben legyen! Majd írd meg mindenképp,mi volt!

2011. júl. 12. 15:23
 8/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Sajnos meghalt a babám 6+5 hetesen...

Annyira hihetetlen ez a női megérzés, de erre felkészülni nem lehet:((

2011. júl. 13. 17:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom ami veled történt! És tényleg hihetetlen! Az utolsó válaszoló vagyok. Nagyon megijedtem most,mert tegnaptól nekem is elmúlt a mellfeszülés, és most hogy olvastam ez nálad mit jelentett teljesen be vagyok tojva,hogy talán nekem is megint meghalt a babám. Nagyon remélem hogy nem így van,mert akkor nem tudom mi lesz velem. Van esetleg valaki,akinek szintén elmúlt a mellfeszülés, és nem ezt jelentette? jó lenne ha írnátok,mert akkor lenne még egy kis reményem!
2011. júl. 14. 06:06
 10/10 anonim ***** válasza:

2.vagyok.

ÓÓÓ úristen, de sajnálom!! Én tényleg nem gondoltam volna erre! Lehet, hogy ez valóban női megérzés volt nálad.

Nekem is elmúlt a mellfeszülés (meg sok már tünet is) jó 1 hete de mondjuk én már a 13.hétben járok. Én kedden voltam uh-n és minden rendben volt. Ez talán nem jó vígasz de gondolj arra, hogy valószínű valami baj volt a babával és azért nem maradt meg. Legalábbis a genetikusok ezt szokták mondani. Lesz még babád nem is egy, ne félj!

2011. júl. 15. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!