Nagyon szeretnék egy kisbabát de párkapcsolatot nem. Egyedül szeretném nevelni. Van lehetőség beültetésre?
Én 21 vagyok lány és szűz.
Párkapcsolatot én sem akarok, de azért egy kis eszem még van, hogy így ezzel a hozzáállásommal ne akarjak egy gyereket. Mivel ha lenne gyerekem, akárhogy nevelném szépen lassan csak tönkre menne, nekem meg erre nem kell.
Egy gyereknek kell biztosítani egy nyugis hosszú életet 2 szülővel, anyagi megélhetéssel, hogy ne keljen anyira szűkölködni, mivel ez se neked, se a gyereknek nem jó. (Ha majd kamasz lesz akkor meg majd azzal jön hogy vedd meg ezt meg azt meg amazt, mivel pistinek/piroskának is megvan stb stb..) és ha meg nem veszed, ki lesz közösítve és rá szállnak +1 probléma az 1000 hez.
Utánna meg jön a dwpis korszaka, ha szar szülője lennél, ki lenne közösítve, hiányozna az életébŏl az "APA" akkor még a gyerek életével is játszol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!