Hogy érzitek, van elég lehetőség egy felnőtt embernek megismerni új embereket?
Szerintetek milyen szituációban van a legnagyobb valószínűsége annak, hogy barátokra, szerelemre találtok?
Ha úgy gondoljátok, nincs elég lehetőség erre, hova, milyen programra mennétek szívesen?
Szerintem nem ez a része nehéz, persze kinek mi. Én azt tartom annak, mikor folytatni kell a megkezdett ismerkedést, mert rengetegen nem mennek bele a további találkákba.
Végtelen oka lehet miért, ezért kiszámíthatatlan és semmit nem tudsz tenni ellene. Nekem az a tapasztalatom, hogy hiába a jó indítás, elhal az egész nagyon hamar és nincs folytatás.
Megváltozott az embereknek az egymáshoz való hozzáállása, és nem jó irányba. Ennek a legfőbb oka a közösségi média, a közömbösség egyszerűen abból következik, hogy a kapcsolatteremtés ma a világ legegyszerűbb dolga lett. Nincs lelkesedés, mert az az érzése az embernek végig, hogy akárki helyettesíthető vagy lecserélhető, szinte azonnal, nagyon kevés kivétellel.
Ilyen alaphelyzetben ha valaki megköti a kompromisszumot és hajlandó így belemenni, akkor jó eséllyel felszínes kapcsolatokat talál majd, de aki ennél többre vágyik, annak szerintem ma elég nehéz dolga van. Nincs idő a minőségi kapcsolatokra az életmód miatt, nincs értéke az egyénnek a tömeg miatt.
Vannak jó lehetőségek ma is. Egyetlen probléma talán a covid.
elég sokféle programra el tudsz menni, vannak meghirdetett túrák, társas utazások, vannak klubok, a hobbidnak megfelelőt kell megkeresni. Vannak vallási közösségek által szervezett programok is.
Ha szeretsz utazni, keress útitársakat, ismerj meg embereket, és az ismeretségi köröd egyre jobban fog nőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!