Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jó volt az időzítés?

Jó volt az időzítés?

Figyelt kérdés
Nem hőmérőzök, sem ovutesztelek, de pár napig szúrkált a petefészkem, egyik nap nagyobb mennyiségű tojásfehérjés nyákot tapasztaltam este, aznap este együtt is voltunk, majd két napra rá reggel ismét tojásfehérjés nyák, erős jobb oldali szúrkálás, feszülés és menstruáció szerű görcseim voltak, ekkor is volt együttlét. Ez a második lehetett a tűszőrepedés? És ha igen, időben volt még, hogy akkor voltunk pont együtt?

szept. 11. 19:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hányadik ciklusnapon vagy ma, 30?

10-es teszt volt? Ha igen, akkor sajnos ezt a ciklust el kell engedni, lassan valószínűleg meg fog jönni, sajnálom. De újabb ciklus, jön az új esély.

szept. 22. 14:45
 12/15 A kérdező kommentje:

Igen, a 30. ciklusnapon vagyok. 10-es volt a teszt.

Lélekben elengedtem már, inkább csak azon aggódom, hogy mitől szúr ennyire erősen egy pontban az alhasam. Egyáltalán nem menstruációs jellegű, olyan, mintha lenne ott valami annál a pontnál aminek nem kéne. Nem tudom máshogy megfogalmazni.

szept. 22. 14:50
 13/15 anonim ***** válasza:
3-as te teszteltél?
szept. 22. 15:26
 14/15 anonim ***** válasza:
#3 kommentelő voltam, igen, teszteltem 10-es teszttel, negatív sajnos, csütörtökön reggel meg is jött, ez most 29 napos ciklus lett (27-32 szokott lenni).
szept. 22. 20:58
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem a gyógyszertárban a csajok azt mondták, áztassam el a tesztet. Ha baba van, akkor kimutatja, ha nincs marad hómező. Kipróbálták, aki tesztelt, annak bejött...

Most próbálok utánaolvasni, de ilyen témában minden áztatós tesztelő le van hurrogva.. :))

szept. 22. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!