Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jó volt az időzítés?

Jó volt az időzítés?

Figyelt kérdés
Nem hőmérőzök, sem ovutesztelek, de pár napig szúrkált a petefészkem, egyik nap nagyobb mennyiségű tojásfehérjés nyákot tapasztaltam este, aznap este együtt is voltunk, majd két napra rá reggel ismét tojásfehérjés nyák, erős jobb oldali szúrkálás, feszülés és menstruáció szerű görcseim voltak, ekkor is volt együttlét. Ez a második lehetett a tűszőrepedés? És ha igen, időben volt még, hogy akkor voltunk pont együtt?

szept. 11. 19:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

A nyák a termékeny időszakot jelzi... szóval szerintem jó lehetett az időzítés. 🙂

Majd kiderül.

Veled együtt izgulok, jövő vasárnap tesztelek.🤞

szept. 11. 20:16
 2/15 A kérdező kommentje:

Kíváncsi leszek 🙂

Én is drukkolok neked! 🤞

szept. 11. 20:32
 3/15 anonim ***** válasza:

Igen, valószínűleg jókor voltatok együtt, a legtermékenyebb nyák idején.

Drukkolok! Én is jövő héten vasárnap tesztelek, mint az 1-es kommentelő, micsoda véletlen 😊

Sok sikert mindenkinek!

szept. 11. 22:34
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Persze azért előtte majd ellövök pár 10-es tesztet.. ha meg is köveznének itt a GyK-n páran emiatt. 🙈

szept. 12. 09:19
 5/15 A kérdező kommentje:

Ha tényleg azon a napon volt a tüszőrepedésem, akkor az a 17. ciklusnap reggele volt. 20-án pénteken lenne a 28.ciklusnapom, de gondolom ilyen esetben nem aznap kell, hogy megjöjjön,hanem talán vasárnap, vagy hétfőn, ugye?

Szurkolok nektek is!😊

szept. 12. 16:24
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Na, akkor majd együtt tesztelhetünk. 🤣🤣

szept. 12. 16:50
 7/15 anonim ***** válasza:

Mi is tegnap voltunk meg ma is magamra rántom az uramat!😘😉

Mert igen csak van nyákom hátha!!

szept. 12. 20:30
 8/15 anonim ***** válasza:
86%

Sziasztok. Én ovu tesztelek. 7.én 8.án volt pozitív. 6-7-8 voltunk együtt és beállnék a jövő vasárnapi tesztelők közé 😁 szurkolok nektek (is) 🤞🏼

#4 a 10-es teszt engem is nagyon csábít, de igyekszem most erős lenni, meglátjuk...

M

szept. 15. 12:44
 9/15 A kérdező kommentje:

Nekem még nem jött meg, holnap reggel fogok tesztelni.

Írjatok majd ti is! 😊

szept. 21. 07:14
 10/15 A kérdező kommentje:
Én teszteltem ma reggel, negatív lett. Azóta sem jött meg, és nagyon erősen szúr egy pontban az alhasam tegnap óta.
szept. 22. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!