Érezte már más is, ahogy halad a megtermékenyített petesejt a petevezetékben a méh felé?
Figyelt kérdés
Az egyoldali ovulációs fájdalom kivételesen nem múlt el, hanem azóta is hasonlót érzek, napról napra feljebb. Meggyőződésem, hogy arról lehet szó, hogy halad a kis drága a méhem felé. Jövő héten kiderül, tényleg erről volt-e szó, addig is kíváncsi lennék, más volt-e így.
Arra nem vagyok kíváncsi, hogyha valaki hülyének néz emiatt.
szept. 6. 12:00
11/66 A kérdező kommentje:
Úgy legyen 🫶
szept. 6. 12:29
12/66 anonim válasza:
Ha odabent valami fájdalom nem múlik el, akkor az szerintem inkább rossz dolog. Ovuláció idején én is szoktam érezni 1-1 szúrást, bár nem is mindegyik ciklusban, de soha nem állandósult.
13/66 anonim válasza:
"Arra nem vagyok kíváncsi, hogyha valaki hülyének néz emiatt."
De attól még megesik!😀
14/66 anonim válasza:
ez tényleg a fuuub+ kategória.
Egy sejtet, ami kisebb mint egy tűszúrás helye, mond már el, hogy éreznél?
15/66 anonim válasza:
Óóó, ez semmi, az ismerősöm érezte, hogy megtermékenyült... - és ő ezt komolyan is gondolta. :D
16/66 anonim válasza:
Halad a kis drága a méhem felé...úr isten egy mikroszkopikus cuccrol beszélsz, az egy sejt....
17/66 anonim válasza:
#10! Jaj, ne már, az olyan uncsi! Remélem, azért annál kreatívabb!
18/66 anonim válasza:
Érzed ahogy halad az az egy agy sejted?
Kicsit olvass már a témában, h legyen fogalmad a dolgokról!
19/66 A kérdező kommentje:
Egy kérdés vagy egy elmélet alapján nehéz megítélni a másik ember értelmi szintjét :) Egyébként a petesejt szabad szemmel is látható méretű.
szept. 6. 12:52
20/66 anonim válasza:
Szerintem csak tetves a fanszőrzeted 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!