Sikerülhet így?
Sziasztok! Most olvastam kicsit jobban utána a megtermékenyítésnek, az ovu nyáknak és minden oldal mást állít. Abban a hitben voltam, hogy a tojásfehérje szerű nyák ovulacio napján van, most azt olvastam más helyen, hogy megelőzi az ovulációt 3-4 nappal is akár! Illetve beágyazódási pecsételés nem létezik, elő sem fordulhat.
Az én esetem:
Február 6-án volt tojásfehérje szerű nyák, együtt is voltunk a férjemmel, majd legközelebb csak február 10.-én és 12.-én voltunk együtt. A most olvasottak alapján elvileg az ovum 9.-én volt. Meddig életképesek a spermiumok? egyik helyen 1 napot, másik helyen 3 napot, harmadik helyen 5 napot olvastam. A petesejt csak 24 órán keresztül megtermékenyíthető? 18.-án volt egy ici-pici barnás pecsételés, amit nem tudok hová tenni, soha nem fordult még elő. Vajon sikerült teherbe esni így?
Köszönöm válaszod! :)
10-es tesztet nem tudok reggelig szerezni, gondolom a 25-ös tesztel ne is próbálkozzak, majd csak holnap után. Jól gondolom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!