Sikerülhet a teherbeesés szauna mellett?
Az elözöeknek egy kis infó, amit illene tudni: elvileg ha túl melegben vannak a herék, a spermiumok egy része elpusztul, azaz csökkenhet a teherbeesés valószínüsége. (Ezért vannak a herék a testen kívül, és ezért okoz meddöséget, ha a herék nem szállnak le)
De ez csak valószínüség, ezért fogamzásgátlásnak nem alkalmas módszer.
Kérdezö: elvileg valamennyire csökkentheti a valószínüséget, de mivel ott is lesznek gyerekek - Észak-Európa, Skandinávia - , ahol gyakran vannak szaunában, ezért amennyiben a férfivel minden rendben van, ettöl még lehetséges a terhesség.
De ha bizonytalan vagy, illetve ha esetleg gond van a spermiumszámmal, akkor inkább hanyagolnám egy ideig.
Ha a szauna mellett szexeltek, akkor akár ott is eshetsz teherbe.
De kényelmesebb helyet nem tudtok a szexhez?
2esnek köszi!
Saját tapasztalatok érdekelnének, ha esetleg jár erre valaki, aki nagy szaunás, és lett gyereke.
Szia! En mikor teherbe estem rendszeresen jartunk szaunazni hetente többször. Egyebkent pont az tűnt fel nem bírom annyira es kellemetlen szaga lett az izzadsagomnak szauna utan. Többet aznap nem is mentem be.Elötte soha nem volt ilyen.
Most kistesóra gyúrunk nem jarunk rendszeresen szaunazni csak ha wellnessen vagyunk, eddig nem jött össze.
Szóval nekem az a tapasztalatom nincs köze hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!