Közel 1 év sikertelen próbálkozás után kiderült, hogy pajzsmirigy alulműködésem van. Rá pár hónapra kiderült, hogy hasimoto ennek az oka. Persze kezelve van már, de még mindig nem jön a csoda. Sikerülhet valahogy mégis így? Mit tehetnék még, hogy elősegítsem a teherbeesést?
2022. jan. 4. 20:34
1/8 anonim válasza:
Nekem a gyógyszer 6 hét alatt rendbetette a tsh-mat és következő hónapban teherbe estem. (szintén hashimoto)
2022. jan. 4. 20:55
2/8 anonim válasza:
Elsore teherbe estem hashimotoval
2022. jan. 4. 21:03
3/8 anonim válasza:
Nekem is hashimotom van. Gyógyszernek köszönhetően beállt a tsh-m, viszont uh vizsgálaton kiderült, hogy nincs peteérésem. Szedtem (az euthyroxot nem elhagyva) Clostilbegytet. Az első gyerekem 4 hónapot váratott magára, a második azonnal összejött.
2022. jan. 4. 23:34
4/8 anonim válasza:
Nekem is hashimotom van, erre meg jön IR, páromnak is rosszak az eredményei, lombikra lettünk küldve, első sikertelen volt viszont következő hónapban spontán sikerült ☺️
2022. jan. 5. 09:13
5/8 anonim válasza:
Nekem kamaszkoromban derült ki a hashimoto, kaptam rá hormont,amit rendesen szedtem, jártam kontrollra, szóval ellenőrzés alatt volt. Majd egy évtizeddel később első próbálkozásra megfogant a baba, most itt szuszog rajtam. :)
A lehetőség szerint kevesebb stressz, odafigyelt étkezés, egészséges életmód csak jót tehet! Szurkolok, és ne félj, semmi sincs veszve.
2022. jan. 5. 12:56
6/8 anonim válasza:
Nekem sikerült igaz 8 hónap utàn ,gyógyszeres kezelés mellett ,+ mio izonitol ,+ladeevit vitamin+ peteèrèst segítő szuri Ezt csak egySzer kellett mert előtte a clostylbegyt nem hatott. most 22 hetes vagyok 🙂
2022. jan. 6. 12:01
7/8 anonim válasza:
Kedves Kérdező. Nekem is hashimotom van. Második gyermekem várom. Az első viszonylag hamar összejött,viszont a kistesó majdnem 1 év volt. Eléggé fel volt/van borulva a tsh-m, megmakacsolta magát az elmúlt 1 évben és nehezen akar beállni. Anti tpo-m 6000 körül volt legutóbb és végül 7-es tsh-val sikerült a baba. Le fel csökkentettük, emeltük a gyógyszert az elmúlt 1 évben az orvosommal, annyira nem akart jó lenni.Szedem a D vitamint és szelént is rá. Így is van remény ne add fel 😊 sok sikert 😊
2022. jan. 28. 09:40
8/8 anonim válasza:
Kedves 7-es válaszoló! Gratulálok a babához. Én is Hashimotos vagyok. Évek óta kezelve van, de most rendetlenkedik nekem is. Decemberben nekem is sikerült a baba, de felkúszott a TSH-m, és sajnos spontán megszakadt a terhességem. Nálad is előfordult már, hogy a T3 szint megemelkedett? Én most ezért aggódom.
Kedves kérdező! Igen, sikerülhet a baba ezzel a betegséggel. Nekem már korábban sikerült, akkor nem is volt baj, jók voltak az értékeim, a gyógyszert sem kellett emelni a terhesség alatt, és nagyon gyorsan összejött a terhesség.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!