Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon korai volt tesztelni?

Vajon korai volt tesztelni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap teszteltem 7. késési napon, negatívat. Viszont ami nekem fura, azon kívül, hogy késik...iszonyú álmos, fáradt vagyok, de olyan mértékben, hogy 9-ig alszom, pedig soha olyat nem szoktam. Most egy fél bögre kakaót nem bírtam meginni. És 2 korty után szaladok pisilni. Lehet ebbôl még baba, így, hogy tegnap negatív lett a teszt?

2022. jan. 1. 11:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%

Ha 7 napos késésnél negatív, akkor ott nincs baba...

Biztosan késik egy hete? Mindig egyforma hosszúak a ciklusaid?

2022. jan. 1. 11:21
 2/13 A kérdező kommentje:
Igen, szerencsére beállt! Így biztos, hogy ma vagyok a 8. késési napon! Ezért sem értem ezt az egészet...
2022. jan. 1. 11:22
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
Nem valószínű.
2022. jan. 1. 11:41
 4/13 anonim ***** válasza:
24%

Lehet, hogy azért késik, mert később volt peteeresed, na már most, ha ez így van akkor könnyen lehet, hogy tényleg lesz baba. A tünetek nem ettől vannak, ha még a teszt nem mutatja.

Még igazából bármi lehet.

2022. jan. 1. 11:51
 5/13 A kérdező kommentje:

Én is arra gondolok, hogy ebből még bármi lehet.

Nem bírok egy pohár innivalót meginni, olyan erős hányingerem van. Tegnap kétszer ment a hasam.

Első terhességem pontosan így kezdődött!

De azért azon gondolkodom, hogy vajon elkaphattam valamilyen gyomorvírust?

2022. jan. 1. 11:56
 6/13 anonim ***** válasza:

Ez inkább valamilyen emésztőszervi gond lesz, ha a ciklusod rendben, akkor ekkora késésnél már lennie kell jól látható második csíknak.

Ebből baba aligha lesz most...

2022. jan. 1. 13:31
 7/13 A kérdező kommentje:

Sok reményt én sem fűzök hozzá. Csak azért ott motoszkál a gondolat, ha már x. ideje próbálkozik az ember lánya.

Azért köszönöm az eddigi válaszokat! :)

2022. jan. 1. 13:39
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a tünetek nem lehetnek terhességtől, hiszen a terhességi tüneteket a HCG nevű hormon okozza. Mivel negatív a teszt így nincs ilyen hormon a szervezetedben. Nem mondom, hogy ebből nem lesz baba es drukkolok, de atunetek nem ennek a jelei.
2022. jan. 1. 14:34
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért 1 hét késésnél már lenne pozitív teszt.

Most nagyon terjed egy hányós hasmenős vírus, én is benyaltam karácsony után, a házi orvosom szerint kb minden 2.ember ezzel fordul most hozzá.

2022. jan. 1. 16:04
 10/13 A kérdező kommentje:
Csak nem értem, miért nem jön a havim...?
2022. jan. 1. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!