Magamba fecskendeztem a spermát sikerülhet így a baba ??
Figyelt kérdés
Nem megy a szex,nem részletezem miért!
Páromnak kivertem felszivtuk egy sima fecskendőben és úgy nyomtuk fel ..
Van rá így esély???
2023. febr. 19. 22:54
2/57 anonim válasza:
Van igen.
De miért nem megy a szex?
3/57 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lennék, hogy miért nem megy. De amúgy igencsak ötletes akár igaz, akár nem de működhet.
5/57 anonim válasza:
Azta, ilyet még nem is hallottam. Majd írd meg, hogy sikerült e... 😅
6/57 anonim válasza:
Szex pszichológus vagy terapeutát ajánlom,ha valamiért nem működik pedig elvileg kéne, ha fizikai oka van néha az is lelki eredetű. Én is jártam egyhez és bevált. Fájt a szex kiderült a bántalmazó apám miatt tudatalatt elutasítottam a szexet.
7/57 anonim válasza:
Egy kapcsolat egyik legfontosabb része a szex, ti meg így akartok gyereket vállalni. Elég szomorú. Szakember felkeresése erősen ajánlott, bármi legyen is a probléma.
8/57 anonim válasza:
Van rà esèly, volt màr olyan, aki így esett teherbe.
9/57 A kérdező kommentje:
Sajnos, túl szűk a hüvelyem..
És borzasztóan fájna .. 😞
2023. febr. 20. 02:21
10/57 A kérdező kommentje:
De úgyis h a fecskendő nem olyan hosszú, és nyilván nem megy olyan mélyre és nem akkora erővel lővel ki ??
Vagy ez nem számít ??
2023. febr. 20. 02:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!