Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még rá esély? Vagy szerint...

Van még rá esély? Vagy szerintetek már nincs?

Figyelt kérdés

Sziasztok, vasárnapra van előjegyezve a nemvárt.

Nagyon fájnak és érzékenyek a melleim ez mellé görcsölgetett az alhasam is két napot (szerda-csütörtök) pattanásos a bőröm és már egy hete székrekedésem van :/

Ezekből mensi tünet csak a mell fájás szokott lenni, a többit meg nem tapasztaltam ilyenkor és nagyon máskor sem.

Szerdán reggel első vizeletből teszteltem, 10es teszttel, de negatív lett.

Szerintetek van még rá esély, hogy mèg is terhes lehetek?

Előre is köszi a válaszokat.

2023. febr. 17. 11:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A nem vart napjan vagy egy nappal kesobb tesztelj,akkpr mar ki kene mutatnia ha terhes vagy...a terhesseg elso jele ha nem jon meg a menzesz.minden mas tunet ami elotte van,csak PMS tünet.
2023. febr. 17. 11:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem minden menstruáció előtt ilyen tüneteim voltak. Kiserdültem, görcsök, mellfájás.

99%,hogy nem vagy az sajnos.

2023. febr. 17. 11:46
 3/11 anonim ***** válasza:
78%

Nekem is minden hónapban ilyen jelek voltak, mikor nem voltam terhes, sőt akkor is ilyen jelek voltak mikor terhes voltam. :) igazából nem volna szabad bele magyaráznod ezekbe a tünetekbe a terhességet, mert igy egyre nehezebb lesz. Minden sikertelen hónap.

Tényleg az az első igazi jel ha nem jön meg. Addig hiába keresgélsz magadon furcsaságot :)

Mikor terhes voltam semmi tünetem nem volt, tipikus pms tünetek. Már sirdogaltam is h mar megint nem sikerült, és meg fog jönni. Aztán nemjött :)

2023. febr. 17. 12:03
 4/11 anonim ***** válasza:

Ennyiből én mensire tippelnék...a székrekedés inkább annak a jele.

De sose lehet tudni.

2023. febr. 17. 12:25
 5/11 A kérdező kommentje:

Hát mensinèl soha nem voltak még ilyen jellegű tüneteim, székrekedés pláne nem, inkább hasmenés a jellemző.

Ezért nem igazán tudok napirendre térni a testem felett :/

2023. febr. 17. 13:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Értsétek meg. Az elmaradt menstruáció első napján már lehet tesztelni. És nincs olyan, hogy megérzed, ha már terhes vagy... Az első tünetek hetekkel később kezdődnek az elmaradt menses után. Ha bármit érzel ilyenkor, az menzesz előtti tünet, vagy annyira vágysz rá, hogy bebeszéled magadnak és azért produkálsz valamilyen tünetet...
2023. febr. 17. 13:23
 7/11 anonim ***** válasza:
#6. 👍
2023. febr. 17. 15:52
 8/11 anonim ***** válasza:
6. Azért ez nemteljesen így van, ne általánosítsunk. Mert pl. Nekem az elmaradt előtt 2 nappal olyan mellbimbó égésem volt, hogy azt hittem összepisilem magam a fájdalomtól. Azóta is vissza vissza tér. Naponta többször is. Üdv egy 13hetes kismama 😊
2023. febr. 17. 23:50
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem is napokkal a nem várt előtt tünetem volt az sarkallt tesztelésre ami pozitív is lett. Hülyeség, hogy nincs tünet...ha hcg van tünet is lehet. Ennyit kell tudni.

Ha pedig egy tünetnél terhességre gyanakszunk és a teszt negatív akkor az nem terhesség miatt van.

Minden szervezet más. Én szó szerint úgy émelyegtem egész nap, mint aki másnapos és kitartott félidőig... ez pl totál nem mensi előtti tünet vol, mivel ilyen soha előtte nem volt.

Szóval valóban nem jó általánosítani.

Amúgy a székrekedés mensi előtti állapot, akkor is, ha rád nem jellemző. De ne legyen igazam.

2023. febr. 18. 07:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha nem jön meg tesztelj hétfőn vagy kedden!
2023. febr. 18. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!