Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Magamba fecskendeztem a...

Magamba fecskendeztem a spermát sikerülhet így a baba ??

Figyelt kérdés

Nem megy a szex,nem részletezem miért!

Páromnak kivertem felszivtuk egy sima fecskendőben és úgy nyomtuk fel ..

Van rá így esély???

2023. febr. 19. 22:54
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
77%
Nem azért a 2 forintért, de ha egy pénisz nem “fér” beléd és borzasztóan fáj, akkor mit gondolsz a gyerek hogy fog kijönni és mennyire fog fájni…?
2023. febr. 20. 16:25
 32/57 anonim ***** válasza:
92%
Párodnak így hogy felel meg a kapcsolat? Aszexuális? Vagy nyitott kapcsolatban éltek?
2023. febr. 20. 16:27
 33/57 anonim ***** válasza:
41%

31. Pl programcsaszar. Ha mindenféle hülye okkal lehet akkor gondolom ilyen indokolt esetben is. Vagy akkor már nem is lehet anya?

Szerintem nem a szüléssel lesz probléma hanem az orvosi vizsgálatokkal az elején.

2023. febr. 20. 16:33
 34/57 anonim ***** válasza:
100%

Én egy szóval nem mondtam, hogy nem lehet anya, csak kicsit olyan visszásnak fest, hogy ő maga utal a szexuális együttlétre borzasztóan fájdalmasként, ami miatt inkább fecskendővel juttatja magába a spermát, miközben köztudott, hogy a szülés a világ egyik legfájdalmasabb dolga és ott egy pénisznél sokkal nagyobb dolog jön ki.. 🤷🏻‍♀️

Na meg ja, puszta kíváncsiságból bennem is felmerült az, ami a 32-esben, hogy vajon a párjának hogy felel meg a szexmentes élet.

Persze mindenki azt csinál, amit akar, szó se róla.

2023. febr. 20. 16:39
 35/57 anonim ***** válasza:
47%

Nyugodtan le lehet pontozni, de talán pont így jutott eszébe.

Az érdemelne lepontozast aki nem a kérdésre válaszol.

A kérdés, hogy sikerülhet e úgy a baba ahogy írta. Ehhez képest azt kérdezik tőle felrejar e a párja meg a traumai, pszichológus , szexualterapeuta stb. NEM EZ VOLT A KERDES. És leirta, hogy az okokról nem akar beszélni. Ehhez képest faggatjatok. Bevallom én is kíváncsi vagyok és felmerült bennem pár kérdés, de nem zaklatom a kérdezot kéretlenül. Pláne nem hiszem magam tőle okosabbnak és nem javasolgatok neki mindenfélét és nem fejtem meg a gyerekkorát egy fél mondatból. Ehhez képest én vagyok a 0%-os.

Nem kell tudosnak lenni ahhoz, hogy felmeruljon benne a császár gondolata. Ha valakinek ez a terve az új szabályozás mellett is garantáltan meg fogja találni azt az orvost aki segít ebben neki.

2023. febr. 20. 17:12
 36/57 anonim ***** válasza:
73%
Utolsó, mit jelent az új szabályozás?
2023. febr. 20. 17:15
 37/57 anonim ***** válasza:
70%
Arra gondoltam, hogy már nem lehet szabadon orvost és szulesznot választani. Illetve akihez járunk magánrendelésre az elvileg államiban nem láthatnak el minket.
2023. febr. 20. 17:42
 38/57 anonim ***** válasza:
37%
Ilyet sem láttam még
2023. febr. 22. 13:51
 39/57 anonim ***** válasza:
100%

Abban igazad van, hogy nem arra kérdezett rá. De aki pszichológust vagy orvosi kivizsgálást javasol, nem rossz szándékból írja, hanem mert segíteni akar az alapproblémája megoldásában. Mert ki lehet kerülni ilyen fecskendős megoldásokkal a természetes fogantatást, de az alapproblémája ott lesz kezeletlenül, ami nyilvánvalóan nem jó neki. És borítékolható, hogy a terhesség és a szülés traumatikus lesz neki, akkor is, ha úgy gondolja, majd lezsírozza a programozott császárt.

2023. febr. 22. 14:02
 40/57 anonim ***** válasza:
100%
Arról nem tehetek, hogy te túl érzékeny vagy. Ha valaki, aki éppen gyereket tervez leírja, hogy azért nem szexel, mert nem fér belé egy pénisz és borzasztóan fáj, akkor szerintem eléggé adja magát a kérdés, hogy oké, na de mi lesz a szüléssel…? Hisz az a gyerek márpedig ki fog onnan jönni és nem lesz túl kellemes (és akkor még szépen fogalmaztam). Nem kell mindenben a rosszat látni.
2023. febr. 22. 20:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!