A spermák levegőn elpusztulnak még ha nagyon gyors is voltál.
2023. febr. 20. 06:20
12/57 anonim válasza:
Kérdező, nekem ezért van csak egy...
Első szüléskor gátmetszés, varratszedés után fel se keltem, szétnyílt a seb. Hegkimetszés, varrás. Később az állandó fájdalom miatt kétszer plasztika. Minden alkalommal bereped a gátam, aztán napokig ülni is alig tudok. Mázli, hogy a férjem jól kezeli a helyzetet.
2023. febr. 20. 06:48
13/57 anonim válasza:
11es vagyok. Még az jutott eszembe, hogy legalább a végén betehetné, vagy annyi sem megy? Fertilily síkosító pedig segíthetné a fogamzást. Szurkolok azért nagyon. Nem lehet egyszerű. De ha sikerül, talán szülés után jobb lesz a helyzet, ott azért maradandó tágulás szokott lenni.
2023. febr. 20. 07:20
14/57 anonim válasza:
Én is ajánlom a Ferti lily síkosítót, valamint már ha így alakult mellé a teherbeesést segítő kelyhet is. Nekünk elsőre összejött ebben a kombinációban, pedig az esélytelenek nyugalmával fogtunk bele a dolgokba. 2 nővérem van, mindkettőjüknek 1,5 év volt mire teherbe estek. Nekem mindemellett hátrahajó méhem van, és az egyik petefészkem előtt egy babszem méretű kinövés, ami elvileg nagyban csökkentette a teherbeesés lehetőségét. Nem mondom 100%-ra,hogy a kehely tett csodát, de én így gondolom. 🙂
2023. febr. 20. 07:41
15/57 anonim válasza:
Pedig ez egy létező módszer, otthoni inszemináció. Sikerülhet!
2023. febr. 20. 08:03
16/57 A kérdező kommentje:
Igen én is olvastam,csak nyilván bennem van a félelem mert így csak nem olyan mint a sima szex. :(
Simán felfecskendeztük egyszer használatos kis fecskendővel amilyen mélyre csak sikerült, utánna egész éjszaka feküdtem vele, reggel jött ki belőlem azért. 😐
2023. febr. 20. 08:34
17/57 anonim válasza:
Ha egészségesek a spermák és nem voltak sokat a levegőn, illetve elég nedves voltál, fel tudnak jutni oda, ahová kell.
2023. febr. 20. 08:46
18/57 anonim válasza:
Inszeminációnál is vannak ennyit levegőn, abból a szempontból működhet. A fecskendőzés valószínűleg nem tesz nekik túl jót, egy csomó megsérülhet így a folyamat közben. Az tényleg jobb lenne, ha legalább a legvégén be tudná tenni a párod, ő sokkal messzebbre be tudja juttatni, mint te fecskendővel. Ha miután benned van a cucc és utána elmész, az segíti a hímivarsejteket a megfelelő irányba terelni.
2023. febr. 20. 09:39
19/57 anonim válasza:
9
Ilyen “nincs” ( ha nincs fizikai sérülés), hohy valoban túl szűk.
Azon egy gyerek ki tud jönni ( a hüvely pedig nem fáj közben)
Tehàt a vaginizmus létező dolog, hogy azt érzed szűk, de valójában ez nem igaz.
Általában lelki eredetű, vagy lehet fertőzés is, de gondolom azt megnézetted màr.
Menj el terapeutàhoz!
A módszeretek járhat sikerrel, de az a gyerek normàl esetben ott fog kijönni….
2023. febr. 20. 09:52
20/57 anonim válasza:
Ne beszélj butaságot! Szerinted akkor inszeminációt, hogy végeznek? Vákummal szívják le a pasit?😂
Vagy ne menjünk messzire, spermavizsgálat? Hallottál már róla? Elárulom, ott is egy pohárba kell mintát adni. Akkor nem lenne mit vizsgálni. Az eredmény mindenkinek: nincs élő spermium🙄
Kérdező! Egy határozott mozdulattal lődd fel a cuccot, az is számít, hogy minél feljebb menjen. Sikerülhet, de azért ne éld bele magad. Hagyományos módszerrel se biztos, hogy elsőre sikerülne, így picit még kevesebb az esély, de egyáltalán nem lehetetlen. Sokaknak sikerült már.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!