Érezte már más is, ahogy halad a megtermékenyített petesejt a petevezetékben a méh felé?
Figyelt kérdés
Az egyoldali ovulációs fájdalom kivételesen nem múlt el, hanem azóta is hasonlót érzek, napról napra feljebb. Meggyőződésem, hogy arról lehet szó, hogy halad a kis drága a méhem felé. Jövő héten kiderül, tényleg erről volt-e szó, addig is kíváncsi lennék, más volt-e így.
Arra nem vagyok kíváncsi, hogyha valaki hülyének néz emiatt.
szept. 6. 12:00
1/66 anonim válasza:
Csak kíváncsi vagyok. Tudod, mekkora egy sejt? Hogy éreznél egyetlen sejtet? Csak mikroszkóppal látható.
2/66 A kérdező kommentje:
Tudom, vannak akik szerint az ovulációs fájdalmat is beképzeljük.
szept. 6. 12:05
3/66 anonim válasza:
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Najo, imadom ezt a kerdest, koszi!
4/66 anonim válasza:
Halad igen, lábakon 🤦♀️
Ekkora baromságot.
5/66 anonim válasza:
Te bele vagy hülyülve a teherbeesésbe? Javaslok egy pszichiátert.
6/66 A kérdező kommentje:
Mert nem halad, egyszer csak ott terem? :D A savanyú embereknek én jó sok hangulatjavítót ajánlok.
szept. 6. 12:22
7/66 anonim válasza:
Engem csak az érdekel, ha kiderül, hogy nem lettél terhes, utólag mivel fogod magyarázni? Mi haladt és hova?🤔 Légyszi, írd majd meg! Felkeltette az érdeklődésem ez a kérdés 😁
8/66 A kérdező kommentje:
Okés, mindenképpen :D
szept. 6. 12:24
9/66 anonim válasza:
6, de, mondom hogy halad.Labakon és sétálva.
Azért érzed.
10/66 anonim válasza:
7, valószínűleg azt fogja majd írni, hogy terhes lett és a doki megerősítette, hogy a petesejtet érezte haladni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!