Teherbeesés 6 héttel szülés után?
Figyelt kérdés
Vannak itt olyan anyukák, akik nagyon hamar teherbe estek szülés után? Hogy zajlott a terhesség? Okozott bármi komolikâciót?szept. 5. 19:37
21/26 anonim válasza:
Egyik ismerősöm volt januári születésű, az öccse meg ugyanazon év novemberi.
Mindenkinek a maga dolga.
De a #15-#16-nak nyomtam a zöldet, rohadtul igaza van 😅
22/26 anonim válasza:
Nekem is van egy barátnőm, akinek van egy 10 hónappal fiatalabb öccse :D És ott sem volt koraszülött az öcsi. Tudtommal nem volt semmi komplikáció. Ráadásul az anyukájuk eü-s, mondjuk nem szülésznő/nőgyógyász, hanem azt hiszem a traumatológián dolgozik, de hát akkor is illene tisztában lennie a kockázatokkal.
23/26 A kérdező kommentje:
Köszönõm a hasznos és kevésbé hasznos válaszokat. Nincs tervben, hogy ilyen gyorsan teherbe essek. Nem hiányzik az a stressz, hogy minden rendben lesz e. Csak fogamzàsgàtlót nem szedhetek, óvszert nem bìrom, irritál. Megszakítással "védekezünk", ami tudom nem a legbiztonságosabb és pár napja sajnos nem szâllt ki a férjem időben, ezért tettem fel a kérdést. Egy év múlva szeretnénk kistesót, ìgy spirál, meg egyéb fogamzásgátlás nem nagyon jön szóba.
szept. 6. 12:09
24/26 anonim válasza:
23# pedig bocsi, de nem ártana találni valami más fogamzasgatlasi módszert, ami megbízhatóbb, mert még ha úgy tegyük fel, hogy biztonságos is, ha kihúzza időben, most mondod, hogy ez nem jött össze. Lehet, már terhes is vagy. En már csak a gyerek érdekeit nézve sem akartam volna nagyon kicsi korkülönbséget, a te egeszsegedrol nem is beszélve...nekem nem érte volna meg, mondjuk én fogamzásgátlót szedek, lassan egy éves a gyerekem, és nem estem teherbe, szóval kezdek ebből a szempontból megnyugodni úgymond. Még egyelőre mi nem tervezzük, de már nem lenne senkinek tragédia egy újabb terhesség. Bár én nem hiszek a gyógyszer mellett teherbeesos sztorikban :) mindegy, reméljük, most szerencséd lesz.
26/26 anonim válasza:
Láttam már ilyet. Az anya idegbetegsege szokott lenni a vegeredmeny.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!