Teherbeesés 6 héttel szülés után?
Figyelt kérdés
Vannak itt olyan anyukák, akik nagyon hamar teherbe estek szülés után? Hogy zajlott a terhesség? Okozott bármi komolikâciót?szept. 5. 19:37
1/26 anonim válasza:
Anyunak sikerült. Én két éves voltam, húgom másfél hónapos, mikor újra terhes lett :)
3/26 anonim válasza:
Barátnőm
2.szülésnél szétrepedt a méhe, ki kellett szedni.
4/26 anonim válasza:
2, mert ott volt egy újszülöttel, meghalt a 29 éves ikertestvére is akkor, aki egy két hónapos és egy két éves gyereket hagyott hátra. Az utolsó gondolata volt, hogy hm, esetleg van már peteérése.
5/26 anonim válasza:
Még szerencse, hogy gyereket csinálni volt kedve a nagy gyászban.
6/26 anonim válasza:
Pont ezt akartam írni amit az 5.
Szexbe fojtotta a bánatát?
Elég bizarr
7/26 anonim válasza:
4# nem célzottan neked írtam ezt, hanem a kerdezonek, aki ilyeneken agyal. És nem akarok senkit megbántani, de szerintem akármilyen krízis van valaki életében, vagy akármennyire kívánja már a párját, egy nő tudja, hogy benne van a pakliban, hogy teherbe esik, ha szexel, és amikor nem kéne megtörténnie, védekezik ellene..most bocsi, de amit leírtál, én tényleg nem tartom magyarázatnak. Inkább kifogásnak, még ha nagyon csúnyán is hangzik, mert nagyon sajnálom a veszteséget, ami érte, de azért védekezés nélkül nem egy pillanat alatt kezd el szexelni az ember. Mielőtt megtörténne, eszébe jut, hogy hopp, teherbe is eshetek.
8/26 anonim válasza:
Van akinek bizarr van akinek nem de attól még felnőtt létére gondolkodhatna...
9/26 anonim válasza:
Volt osztálytársam és a testvére között 10 hónap volt. Nem volt koraszülött a hugi. Lehet matekolni..
Iszonyatosan felelőtlennek tartom, aki nem képes védekezni 🙄 szülés után...
10/26 anonim válasza:
9!
Ez egyrészről valóban fura, hisz emlékszem, hogy én alig tudtam lebeszélni a dokimat a fogamzásgátlásról a 6 hetes kontrollon (egyedülálló anyuka vagyok, felesleges volt...)
Másrészről viszont a szoptatás melletti fogamzásgátlók mérsékelen hatékonyak (kivéve persze a gumit), és ezt lehet nem minden doki kommunikàlja megfelelően.
De a legfelelőtlenebb az, aki a 6 hetes kontroll előtt esik teherbe...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!