Koztem es a hugom kozott 1ev 1 honap van. O 6 honapra szuletett. Mas baja nem volt.
Bar nem tudom h a vallaskarosultsag baj e? 🤣
szept. 5. 21:20
12/26 anonim válasza:
2.5 evet vartunk a babara, kolcsonzo cegnel dolgoztam es amint megtudta a munkaltato a terhesseget vissza is mondta a kolcsonzest. Tappenzre mentem. Kozoltek a kolcsonzonel hogy minden fizetve lesz a jogszabalynak megfeleloen nem kell aggodni ( ez igy is van) de 2 v 3 ev mulva ahogy munkaba szeretnek allni ott meg fog szunni a munkaviszony. Ennel fogva osszevetve nem fogunk vedekezni valoszinuleg szules utan
szept. 5. 21:24
13/26 anonim válasza:
6 hónapra születni elég nagy baj...
szept. 5. 21:28
14/26 anonim válasza:
#12 szóval csak azért szulsz zsinórban, hogy a munkád megmaradjon...
szept. 5. 21:47
15/26 anonim válasza:
Személyesen nem ismertem, de épp a kórházban voltam meddőségi uh vizsgálaton, mikor a dokit kérték emiatt a telefonhoz. Az anyuka még csak utána jött volna 6 hetes kontrollra vmikor, és azzal a hírrel telefonált, hogy pozitív lett a tesztje.
Utána a doki meg az asszisztens azt tárgyalta, mekkora felelőtlen a nő.
szept. 5. 22:25
16/26 anonim válasza:
Teljesen magánügy!
Anyum és keresztanyum között 14 hónap van,nem volt gond a terhesség alatt,semmi komplikácio,pár évvel később lett még egy testvérük.
De ezt az orvos elmondja,ha veszélyeztetettnek vesz fel,akkor talán jól is jár/jársz,ez annyit takar hogy többet rátok néznek.
Remélem én érdemben tudtam hozzászólni :) 🥰
szept. 5. 22:35
17/26 anonim válasza:
Utolsó, azért különbség a gyerek 5 hónapos vagy 5 (6) hetes korában teherbe esni....
szept. 5. 22:46
18/26 anonim válasza:
Nem azert fogok szulni hogy meg legyen a munkaviszony hanem azert mert szeretnenk tesot. Es mindent merlegelve igy lesz a helyes.
szept. 5. 22:52
19/26 anonim válasza:
Ez már nem is a kérdező kérdése volt :)
szept. 5. 22:59
20/26 anonim válasza:
Szomszédom januárban szült majd decemberben ismét. Rá 2 évre jött a negyedik baba. Az első és a második kötött 2,5 év van. Szóval ezek szerint semmi baja nincs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!