Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbeesés 6 héttel szülés után?

Teherbeesés 6 héttel szülés után?

Figyelt kérdés
Vannak itt olyan anyukák, akik nagyon hamar teherbe estek szülés után? Hogy zajlott a terhesség? Okozott bármi komolikâciót?

szept. 5. 19:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
20%

Anyam.

Koztem es a hugom kozott 1ev 1 honap van. O 6 honapra szuletett. Mas baja nem volt.

Bar nem tudom h a vallaskarosultsag baj e? 🤣

szept. 5. 21:20
 12/26 anonim ***** válasza:
10%
2.5 evet vartunk a babara, kolcsonzo cegnel dolgoztam es amint megtudta a munkaltato a terhesseget vissza is mondta a kolcsonzest. Tappenzre mentem. Kozoltek a kolcsonzonel hogy minden fizetve lesz a jogszabalynak megfeleloen nem kell aggodni ( ez igy is van) de 2 v 3 ev mulva ahogy munkaba szeretnek allni ott meg fog szunni a munkaviszony. Ennel fogva osszevetve nem fogunk vedekezni valoszinuleg szules utan
szept. 5. 21:24
 13/26 anonim ***** válasza:
90%
6 hónapra születni elég nagy baj...
szept. 5. 21:28
 14/26 anonim ***** válasza:
72%
#12 szóval csak azért szulsz zsinórban, hogy a munkád megmaradjon...
szept. 5. 21:47
 15/26 anonim ***** válasza:
95%

Személyesen nem ismertem, de épp a kórházban voltam meddőségi uh vizsgálaton, mikor a dokit kérték emiatt a telefonhoz. Az anyuka még csak utána jött volna 6 hetes kontrollra vmikor, és azzal a hírrel telefonált, hogy pozitív lett a tesztje.

Utána a doki meg az asszisztens azt tárgyalta, mekkora felelőtlen a nő.

szept. 5. 22:25
 16/26 anonim ***** válasza:
16%

Teljesen magánügy!

Anyum és keresztanyum között 14 hónap van,nem volt gond a terhesség alatt,semmi komplikácio,pár évvel később lett még egy testvérük.

De ezt az orvos elmondja,ha veszélyeztetettnek vesz fel,akkor talán jól is jár/jársz,ez annyit takar hogy többet rátok néznek.

Remélem én érdemben tudtam hozzászólni :) 🥰

szept. 5. 22:35
 17/26 anonim ***** válasza:
93%
Utolsó, azért különbség a gyerek 5 hónapos vagy 5 (6) hetes korában teherbe esni....
szept. 5. 22:46
 18/26 anonim ***** válasza:
18%
Nem azert fogok szulni hogy meg legyen a munkaviszony hanem azert mert szeretnenk tesot. Es mindent merlegelve igy lesz a helyes.
szept. 5. 22:52
 19/26 anonim ***** válasza:
75%
Ez már nem is a kérdező kérdése volt :)
szept. 5. 22:59
 20/26 anonim ***** válasza:
38%
Szomszédom januárban szült majd decemberben ismét. Rá 2 évre jött a negyedik baba. Az első és a második kötött 2,5 év van. Szóval ezek szerint semmi baja nincs.
szept. 6. 00:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!