David lh teszt mikor számít pozitívnak?

A jól megválasztott érzékenységű tesztnek pont az a lényege, hogy egyértelműen pozitív lesz.
Ha van ovud, viszont nem lesz pozitív, de látszik, hogy erősödik vélt ovu idején, és utána egyik napról a másikra látványosan elhalványul, akkor volt ovu, viszont érzékenyebb teszt kell.
David teszt úgy lesz pozitív, hogy 5 percen belül aránylag gyorsan egyforma lesz a két csík, kb egy időben jelenik meg a teszt csík a kontrollal.
Nekem gyakran két nap is pozi volt, az első pozi napon lassan jelent meg a teszt csík és csak száradás után lett erősebb a kontrollnál. Ebből is tudtam, hogy na majd holnap lesz pozi :)
Tesztelj tovább, a naptár nem túl pontos az lh teszt viszont az lesz.

Nincs értelme. Mindne nap nagyjából ugyan abban az időben kell nézni.
Ez olyan, hogy pl délután pozi és másnap reggel is pozi, de másnap délutánra már negatív. Tök fölösleges a reggelit pozinak tekinteni, mikor az már a negatív nap :)
1-2 óra eltérés még nem a világ, sőt én pl soha nem figyeltem az ivásra meg a pisilésre... ahogy esett úgy puffant, még is mindig egyértelmű lett a dolog. A legjobb, ha van egy közel fix időpontod, pl munka után hazaérsz és akkor tesztelsz.

Nekem személy szerint a 20-as David teszt nagyon bejött.
Egyszerűen szerintem még azért nem volt pozitív/pozitív közeli, mert nem volt még ovud. A naptár tévedhet, nekem is sokszor csúszott a naptárhoz képest. Volt, hogy 4-5 napokat is.
De egyik napról a másikra is lehet pozitív, nekem sokszor volt úgy is.
Azt tudom ajánlani, hogy csináld a teszteket mindennap és pozitív lesz az. 😊

Nekem rendszeresen 16.,17. Napn lett pozitív 28 napos ciklusnál.
A naptárat dfelejtsd el, tesztelj, amíg negatív lesz a pozitív után. Az lesz a 0. Nap, a következő 1.dpo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!