1/26 anonim válasza:
Bármi lehet még. Nekem mondjuk full hómező volt , akàrhànyszor teszteltem, kivéve mikor terhes voltam. A nem várt előtt pár nappal délután volt ilyen , aztán szépen erősödött. Ennek ellenére azt mondom total felesleges a nem várt előtt, pláne nem reggeli első vizeletből tesztet csinálni. Te mikorra nem várod? Reggeli első? 10-es érzékenységű?
2/26 anonim válasza:
Ja még annyi, hogy én csak Rossmannos kazettás facelle tesztet használtam. A többi fajta sokszor ilyen ha kell ha nem.
3/26 anonim válasza:
Én használt teszttel próbálkoztam és ugyanígy vagyok mint te kedves kérdező.
De így még nem jártam. Sose volt "2 csíkos".
Nekem 3-4 napja késik. Azóta nem vettem új tesztet.
4/26 anonim válasza:
3 használt tesztet?
Ezt hogy kell érteni?
Kétszer használtál egy tesztet?
Kérdező ha késik már akkor ezt vedd negatívnak, ha nem késik akkor tesztelj majd ha nem jön meg.
5/26 anonim válasza:
Volt itthon 1 teszt amit már 1x használtam.Sajnos eddig mindig csalódtam és megjött így nem vettem új tesztet. Gondoltam jó lesz a használt is és nekem is olyan lett mint a kérdezőnek.Csak annyi különbséggel hogy nekem már pár napja késik.
6/26 anonim válasza:
Annyi társul hozzá hogy néha olyan érzésem van hogy na most megjött aztán kiderül hogy mégse. Meg néha fáj a jobb petefészkem.Nem mindig tudok hasra feküdni mert valamikor fáj a cicim.
8/26 anonim válasza:
Nem nem szórakozom. Az a baj hogy annyi tesztet vettem és mindig megjött...
De olvastam itt gyakorin hogy már próbálkoztak ezzel a módszerrel és kérdezték hogy mennyire működik stb.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
9/26 anonim válasza:
Uram atyám! Szerintem nem mindenki elég értelmes egy gyerekhez.Egyrészt,ha egy 500ft-os tesztet nem bírsz megvenni, akkor csóró vagy egy gyerekhez.Másrészt pedig,a használt tesztet nem lehet újra használni,mivel a reagensek már elhasználódtak,tehát nem fog ,mutatni semmit akkor se,ha rehes lennél.Ehez agysebésznek se kell lenni,csak egy növénynél több iq-val kell rendelkezni.Kérdező,ez pedig negatív teszt.Az a pozitív,amit nem kellkeresgetni,forgatni,nemmintha lenne valami,hanem van rajta időn belül 2db csík.
10/26 anonim válasza:
5# a használt teszt érvénytelen. Vegyél újat. Kérdező, nekem ez halvány pozitívnak tűnik, nekem sem volt semmi soha a teszteken, pedig jó párat ellőttem mar életemben, csak amikor terhes voltam. Ja, és akkor se biztos, hogy ez nem jelent jót, ha már a nem várt után pár nappal vagy, mert én pl 2 nappal a nem várt után teszteltem nagyon halványat, azóta pont ma 10,5 hónapos a fiam. :) vele predictort használtam, szépen mutatta az erősödést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!