Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez száradási csík lenne?

Ez száradási csík lenne?

Figyelt kérdés
[link]
szept. 5. 10:00
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Bármi lehet még. Nekem mondjuk full hómező volt , akàrhànyszor teszteltem, kivéve mikor terhes voltam. A nem várt előtt pár nappal délután volt ilyen , aztán szépen erősödött. Ennek ellenére azt mondom total felesleges a nem várt előtt, pláne nem reggeli első vizeletből tesztet csinálni. Te mikorra nem várod? Reggeli első? 10-es érzékenységű?
szept. 5. 10:10
 2/26 anonim ***** válasza:
56%
Ja még annyi, hogy én csak Rossmannos kazettás facelle tesztet használtam. A többi fajta sokszor ilyen ha kell ha nem.
szept. 5. 10:12
 3/26 anonim ***** válasza:
63%

Én használt teszttel próbálkoztam és ugyanígy vagyok mint te kedves kérdező.

De így még nem jártam. Sose volt "2 csíkos".

Nekem 3-4 napja késik. Azóta nem vettem új tesztet.

szept. 5. 10:25
 4/26 anonim ***** válasza:
71%

3 használt tesztet?

Ezt hogy kell érteni?

Kétszer használtál egy tesztet?

Kérdező ha késik már akkor ezt vedd negatívnak, ha nem késik akkor tesztelj majd ha nem jön meg.

szept. 5. 10:33
 5/26 anonim ***** válasza:
6%
Volt itthon 1 teszt amit már 1x használtam.Sajnos eddig mindig csalódtam és megjött így nem vettem új tesztet. Gondoltam jó lesz a használt is és nekem is olyan lett mint a kérdezőnek.Csak annyi különbséggel hogy nekem már pár napja késik.
szept. 5. 10:35
 6/26 anonim ***** válasza:
0%
Annyi társul hozzá hogy néha olyan érzésem van hogy na most megjött aztán kiderül hogy mégse. Meg néha fáj a jobb petefészkem.Nem mindig tudok hasra feküdni mert valamikor fáj a cicim.
szept. 5. 10:39
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
5# most szórakozol ugye ?.😅
szept. 5. 10:47
 8/26 anonim ***** válasza:
10%

Nem nem szórakozom. Az a baj hogy annyi tesztet vettem és mindig megjött...

De olvastam itt gyakorin hogy már próbálkoztak ezzel a módszerrel és kérdezték hogy mennyire működik stb.

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

szept. 5. 10:50
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Uram atyám! Szerintem nem mindenki elég értelmes egy gyerekhez.Egyrészt,ha egy 500ft-os tesztet nem bírsz megvenni, akkor csóró vagy egy gyerekhez.Másrészt pedig,a használt tesztet nem lehet újra használni,mivel a reagensek már elhasználódtak,tehát nem fog ,mutatni semmit akkor se,ha rehes lennél.Ehez agysebésznek se kell lenni,csak egy növénynél több iq-val kell rendelkezni.Kérdező,ez pedig negatív teszt.Az a pozitív,amit nem kellkeresgetni,forgatni,nemmintha lenne valami,hanem van rajta időn belül 2db csík.
szept. 5. 10:51
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
5# a használt teszt érvénytelen. Vegyél újat. Kérdező, nekem ez halvány pozitívnak tűnik, nekem sem volt semmi soha a teszteken, pedig jó párat ellőttem mar életemben, csak amikor terhes voltam. Ja, és akkor se biztos, hogy ez nem jelent jót, ha már a nem várt után pár nappal vagy, mert én pl 2 nappal a nem várt után teszteltem nagyon halványat, azóta pont ma 10,5 hónapos a fiam. :) vele predictort használtam, szépen mutatta az erősödést.
szept. 5. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!