Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Facelle száradási csík?

Facelle száradási csík?

Figyelt kérdés

Időn belül is láttam rettentő halványan, idő után pedig ilyenre száradt. Ez a Facellenél jelent valamit? 🙃

Tünetek akadnak de tisztában vagyok vele hogy az összes lehet mensi jele is. Az egyetlen ami újdonság, és nem szokott lenni nekem előtte, hogy 2 napja szétrobban a fejem.

aug. 20. 11:34
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
aug. 20. 11:35
 2/31 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem ez nem száradasi, akkor egy nagyon vékony csík lenne a szélén. Ez halvány, de szép vastag. :)
aug. 20. 11:47
 3/31 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem ez lehet halvany pozi is, mikor kéne megjonnie? Nekem is a fejfájás volt az első tünetek között egyébként, meg a mindjart megjon erzes, alhasi görcsök.. (most vagyok 7 hetes) de a predictor nekem már a nemvárt előtt 4-5 nappal egész erősen mutatta!:)
aug. 20. 11:48
 4/31 anonim ***** válasza:
78%

Csinálnék 2 nap múlva is egy tesztet reggel !

Nekem 12 dpo-n már látszott halványan a Predivel :)

aug. 20. 11:49
 5/31 A kérdező kommentje:
2 napja késik. Hányinger is konstans de azt elkönyveltem az idegeskedéshez. 😅
aug. 20. 11:51
 6/31 anonim ***** válasza:
71%

Ha 2 napja késik, elég halovány.

2 nap múlva tesztelj újra.

aug. 20. 12:04
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát, elég furcsán néz ki, meg kell hagyni. Főleg 2 nap késésnél nem venném pozitívnak. Tudod esetleg, hogy hány napja lehetett az ovulációd? Mindenképp ismételd meg a tesztet, ha továbbra is késik.
aug. 20. 12:46
 8/31 anonim ***** válasza:
Ez el van mosodba.. nem ott van a helye a masodik csiknak. Ez nem pozitiv
aug. 20. 13:13
 9/31 anonim ***** válasza:
Ez pozitív. Nekem is ilyen volt. Azért 2 nap múlva csinálj egy másikat. Bár amikor nekem ilyen lett már másnap csináltam mert nem bírtam ki. Amúgy enyém még ennél is halványabb volt.
aug. 20. 13:18
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
2 nap késésnél már erősebbnek kellene lennie a csíknak :/ Lehet kémiai :(
aug. 20. 13:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!