Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Facelle száradási csík?

Facelle száradási csík?

Figyelt kérdés

Időn belül is láttam rettentő halványan, idő után pedig ilyenre száradt. Ez a Facellenél jelent valamit? 🙃

Tünetek akadnak de tisztában vagyok vele hogy az összes lehet mensi jele is. Az egyetlen ami újdonság, és nem szokott lenni nekem előtte, hogy 2 napja szétrobban a fejem.

aug. 20. 11:34
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Ma volt 2 hete az együttlét amiből összejöhetett. Csak nem tudom mennyire lehet hinni abban hogy ha nincs semmi, hómező
aug. 20. 13:44
 12/31 anonim ***** válasza:

A képet valamiért nem tudom megnyitni, szóval azzal kapcsolatban nem tudok állástfoglalni, viszont én kb. 1 hónapja csináltam Facelle tesztet, ami abszolút hómező lett.

De azt is hozzá kell tennem, hogy mikor terhes voltam, akkor aznap, mikor meg kellett volna jönnie, már egyértelmű volt a csík, egyáltalán nem volt halvány.

aug. 20. 14:46
 13/31 A kérdező kommentje:

Én is abból indulok ki hogy amikor tutibiztos nem volt semmi, tényleg egy teszten sem láttam csíkre utaló jelet sem 😀

Csináltam egy clearbluet is, az pedig ilyen:

[link]

aug. 20. 16:25
 14/31 anonim ***** válasza:
Ez negatív
aug. 20. 17:47
 15/31 anonim ***** válasza:
39%
Én mind a kettőn látok valamit.
aug. 20. 17:54
 16/31 anonim ***** válasza:
A clearblue-n is látni nagyon halványan egy csíkot. Én javaslom, hogy reggel csinálj tesztet első pisiből mert az koncentráltabb !
aug. 20. 19:01
 17/31 A kérdező kommentje:
A Clearbluen is halványan igen, de egyértelműen látszik már. Holnap reggel újra tesztelek. :)
aug. 20. 19:40
 18/31 anonim ***** válasza:

Cb mindig ilyen száradás után.

Mindenképp ismételj holnap reggel!

Drukk :)

aug. 20. 19:41
 19/31 anonim ***** válasza:
En egyiket se vennem pozitivnak.. 2.5 ev probalkozas tavlataba ez nem pozitiv :D ezek az elmosodasok es szaradasi csikok mindegyik teszten lathato .. csupan reklam
aug. 20. 19:59
 20/31 anonim ***** válasza:
Reggelre pozitív tesztet kívánok!:)
aug. 20. 23:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!