Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez száradási csík??

Ez száradási csík??

Figyelt kérdés

Tegnap teszteltem de negativ lett nem dobtam ki egybol viszont ma ahogy ránéztem ez fogadott

[link]

júl. 17. 15:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Az.
júl. 17. 15:32
 2/15 A kérdező kommentje:

[link] Nemtudom hol megtekinthető

Köszönöm a válaszod

júl. 17. 15:33
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
10 perc után már nem leolvashatóak a tesztek. Ha ketelkedsz, inkább próbáld meg újra 3 nap múlva. Nem éri meg emiatt stresszel és/előre örülni
júl. 17. 15:45
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Időn túl nem lehet egy tesztet mérvadóként tekinteni.
júl. 17. 16:19
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy szétszedett teszt?
júl. 17. 17:01
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
A száradási csík neve pont onnan jött, hogy száradás után van... kb 15 perc mire megszárad egy teszt, ami utána megjelenik azt hívják száradási csíknak. Ennek színe sincs. Ha bizonytalan vagy két nap múlva ismételj. 10 perc után pedig ne nézegesd, ha addig nem volt rajta semmi, akkor negatív.
júl. 17. 17:34
 7/15 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Melyik tesztet használtad? Élőben van rózsaszínes árnyalata a csíknak, vagy teljesen szürke? Hol tartasz a ciklusodban?
júl. 17. 18:06
 8/15 A kérdező kommentje:

Holnap kell megjönnie illetve a teszten teljesen szintelen csak ott a csik a mai teszt negativ lett

Rossmanos teszt

júl. 17. 19:09
 9/15 A kérdező kommentje:
Facelle marka
júl. 17. 19:09
 10/15 anonim ***** válasza:

Pár nap és kiderül! Kitartás!

A facelle-ről sokan azt mondják vagy hómező vagy pozitív. Bár ha nincs színe az gyanús :(

júl. 17. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!