Szerintetek ez halvány pozitív, vagy száradási csík?
Figyelt kérdés
Lassan 2 hét telt el az 1 napos menstruációm óta, de azóta is rosszul vagyok... 7.-ére van időpontom nőgyógyászhoz, de kiváncsiságból csináltam tesztet. Viszont nem tudom, hogy most odaképzelem-e a halvány második csíkot vagy tényleg ott van?2024. jún. 1. 13:22
3/15 anonim válasza:
Nem ártana egy kép, de ha arra gyanakszol, hogy az egy napos menstruáció nem is az volt, és kb. 6 hetes terhes vagy, akkor azt nyugodtan kizárhatod, mert akkor már egyértelmű csík lenne, nem halvány.
Viszont ha az tényleg mensi volt, akkor meg most kizárt, hogy mutasson bármit is a teszt.
Magyarul arra van egyedül esély, hogy az egy napos vérzés valami ovulációs vagy egyéb vérzés volt, talán akkor lehetne egészséges terhességnél most halvány csík.
4/15 A kérdező kommentje:
Hármat is felraktam róla.
2024. jún. 1. 14:14
5/15 anonim válasza:
Nyilván hamarabb kezdtem el pötyögni a választ, mint feltetted volna a képeket, de ezen a teszten egyetlen egy csíkot látok, tehát egyelőre nem vagy terhes.
6/15 anonim válasza:
csinálj mégegy tesztet, valami tényleg van rajta, de hogy száradási-e, azt a következő teszt fogja megmondani.
7/15 A kérdező kommentje:
Ezt ma reggel csináltam, az előzőt tegnap este.. Kicsikét sem erősödött... A T vonalban látok nagyon halvány és vékony 2 vonalat.
Nem tudom, hogy ez most mi... :/
2024. jún. 1. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!