Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyen rejtélyes terhesség...

Ilyen rejtélyes terhesség létezhet valóban?

Figyelt kérdés

A napokban felugrott valami külföldi kiscsaj tiktok videója amint ringatja az újszülött babáját.

A videóban arról beszél, hogy kb az utolsó hónapban tudta meg hogy terhes, még az egy hónappal ezelőtti terhességi tesztje (amit ezek szerint a 7.hónapban csinált) is negatív volt illetve vérvételen sem látszott semmi. Végül a 8.hónapban elment hasi ultrahangra és ott derült ki hogy 3-4 hét múlva szül.

Elhiszem hogy létezhetnek extrém esetek, volt régen az a “nem tudtam hogy terhes vagyok műsor is”

De ilyen van hogy egy 7 hónapos terhességet ne mutatna ki semmilyen teszt? Se vizelet se vér? Vagy csak egy lájkvadász videó volt egy kis plusz nézettségért?

aug. 31. 15:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
56%

Kamuuuuuu.

Bebeszéljetjük hogy a hcgt nem mutatta ki,de könyörgöm,a magzatmozgást sem érezte hónapokig? 😩

Mindhárom gyermekem mozgását éreztem már 16-17 . Héttől.

És olyan sincs,hogy 9hónap alatt nem nő semmennyit a hasa🥴

Inkább likevadászat volt :)

aug. 31. 19:47
 12/18 anonim ***** válasza:
29%

11

Tájékozódj kicsit...

Én sem tudom 2 terhesség után elképzelni de van ilyen.

Ismétlem kriptikus terhesség. Nagyon ritka de van.

És a magzatmozgást sem érzik.

Attól hogy Te nem hiszed el még létezik mint ezer más dolog a világon

aug. 31. 20:18
 13/18 anonim ***** válasza:
70%

Tájékozott vagyok. De a kriptikus terhesség is általában félidő után már kiderül :)

Az,hogy a végéig nem vehető észre,az a mai napig vitatott egyébként,és én sem hiszem el.

Nekem ez a véleményem.

Mindenesetre most mindenki ezzel van elfoglalva,és felkapták a csajszit. :)

aug. 31. 21:37
 14/18 anonim ***** válasza:
82%

25 évig voltam szülésznő,soha nem találkoztunk mi se ilyennel.

Csak olyannal ,aki titkolni akarta a szülei és /vagy párja elől,és azt adta elő,hogy nem vette észre,hogy terhes,de utólag ezt elmondták!

aug. 31. 21:40
 15/18 anonim ***** válasza:
68%

Ugyan már,12es.

Attól mert te elhiszed,nem kell mindenkinek.

Megoszlanak a vélemények,ez tényleg mindenkinek a maga dolga.

Nagyon vitatott valóban a "jelenség" is.

Ha te elhiszed,az is a te dolgod!

aug. 31. 22:03
 16/18 anonim ***** válasza:
81%
Én azt még elhiszem, hogy pár hónapig nem veszi észre valaki. Nekem sem voltak erős tüneteim, egyszer sem hánytam pl. Èmelyygès persze volt meg fáradékonyság, ugyanakkor nekem menzesz előtt is sokszor volt hányingerem. El tudom képzelni, hogy valakinek annyira rendszertelen a ciklusa, hogy össze vissza vérzik, és pont terhesen is van valamennyi vérzés az illetőnek....a magzatmozgàsra is azt mondom , hogy én pl 20 hét után kezdtem el érezni. Az is oké , hogy valakinek kisebb a pocakja alapból és nem is nő sokat, vagy éppen hogy nagy mert kövér. Na de az , hogy valaki már szülni megy és nem tudja , hogy terhes az nagyon buta , unintelligens lény...nem tudok mást mondani. Vagy pedig hazudik.
szept. 1. 08:34
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is hallottam ilyenról, ismerős ismerőse járt hasonlóan, de én sem értem hogyan. Nagyon butának kell lenni ehhez szerintem. Még félidőig, 20. hétig esetleg elhiszem, hogy nem tudja valaki, de utána... Hogy?
szept. 2. 00:01
 18/18 anonim ***** válasza:
párom mesélte hogy anyukája sokáig nem tudta hogy terhes, mivel közben menstruált (vagy csak vérzései voltak). úgy 6. hónapig nem tudta hogy terhes, csak miután nagyon elkezdett nőni a hasa. utána mondták hogy lány lesz - hát születéskor derült ki hogy fiú.
szept. 6. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!