Ilyen rejtélyes terhesség létezhet valóban?
A napokban felugrott valami külföldi kiscsaj tiktok videója amint ringatja az újszülött babáját.
A videóban arról beszél, hogy kb az utolsó hónapban tudta meg hogy terhes, még az egy hónappal ezelőtti terhességi tesztje (amit ezek szerint a 7.hónapban csinált) is negatív volt illetve vérvételen sem látszott semmi. Végül a 8.hónapban elment hasi ultrahangra és ott derült ki hogy 3-4 hét múlva szül.
Elhiszem hogy létezhetnek extrém esetek, volt régen az a “nem tudtam hogy terhes vagyok műsor is”
De ilyen van hogy egy 7 hónapos terhességet ne mutatna ki semmilyen teszt? Se vizelet se vér? Vagy csak egy lájkvadász videó volt egy kis plusz nézettségért?
Kamuuuuuu.
Bebeszéljetjük hogy a hcgt nem mutatta ki,de könyörgöm,a magzatmozgást sem érezte hónapokig? 😩
Mindhárom gyermekem mozgását éreztem már 16-17 . Héttől.
És olyan sincs,hogy 9hónap alatt nem nő semmennyit a hasa🥴
Inkább likevadászat volt :)
11
Tájékozódj kicsit...
Én sem tudom 2 terhesség után elképzelni de van ilyen.
Ismétlem kriptikus terhesség. Nagyon ritka de van.
És a magzatmozgást sem érzik.
Attól hogy Te nem hiszed el még létezik mint ezer más dolog a világon
Tájékozott vagyok. De a kriptikus terhesség is általában félidő után már kiderül :)
Az,hogy a végéig nem vehető észre,az a mai napig vitatott egyébként,és én sem hiszem el.
Nekem ez a véleményem.
Mindenesetre most mindenki ezzel van elfoglalva,és felkapták a csajszit. :)
25 évig voltam szülésznő,soha nem találkoztunk mi se ilyennel.
Csak olyannal ,aki titkolni akarta a szülei és /vagy párja elől,és azt adta elő,hogy nem vette észre,hogy terhes,de utólag ezt elmondták!
Ugyan már,12es.
Attól mert te elhiszed,nem kell mindenkinek.
Megoszlanak a vélemények,ez tényleg mindenkinek a maga dolga.
Nagyon vitatott valóban a "jelenség" is.
Ha te elhiszed,az is a te dolgod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!