Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja szeptember...

Ki nem várja szeptember elsejére? Izgultok?

Figyelt kérdés

Hányadik baba lenne? Mióta próbálkoztok?

Nekem első baba lenne és ez az első hónapunk, szóval nem hiszem, hogy sikerült. Tesztelni csak a nemvárt napján fogok, de gondoltam beszélgethetnénk sorstársakként :))

aug. 28. 08:46
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
68%

Szia,

Én szeptember 7-re nem várom, ez a 2. próbálkozós hónapunk, és az első baba lenne.

Próbálok nyugodt lenni, az első hónapban nagyon rá stresszeltem.

aug. 28. 08:57
 2/32 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miért lettél lepontozva! Én próbálok amúgy nem rápörögni, de olyan izgatott vagyok! :)
aug. 28. 09:49
 3/32 anonim ***** válasza:
74%

Ebben a témában (is) hobbiból megy a lepontozás. Van, aki nem tudja felfogni/elfogadni, hogy néhányunknak az ilyen jellegű topikok "segítenek"...

Én ugyan augusztus 30-ra nem vártam, de 26-án megjött.

Így marad a szeptember végi nem várom.

Első baba lenne egy vetélés után. Ez lesz a harmadik próbálkozós hónap, ha kibírom ép ésszel.

A 35-öt elrugtam, ezért eléggé stresszel ez az egész..

aug. 28. 09:56
 4/32 anonim ***** válasza:
63%
3.ára nem várom. Második baba lenne, 8.ik próbàlkozós ciklus, ebben volt egy missed ab.
aug. 28. 12:10
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

Sok sikert nektek!☺️

Én a szeptember 10et várom mivel az lesz az első vizsgálatunk🥹

Aug 21en teszteltem pozitivat, kemai terhesség után!

Szóval nagyon izgulok és pontosan tudom mit éltek át hisz 1 hete én is ott voltam! Remélem minden rendben lesz és tudok esetleg majd pár hasznos tippet is adni!

aug. 28. 19:16
 6/32 A kérdező kommentje:

Gratulalok 5!! Első baba?

Mindenkinek szurkolok :)) én semmilyen tünetet nem érzek, amiket olvasni.. bár szerintem ha baba is lenne, ilyen korai terhességnél nem éreznék még semmilyen tünetet

aug. 28. 21:16
 7/32 anonim ***** válasza:

Hát kérdező, sajnos én is azt tapasztaltam, hogy a kimaradt menstruációig semmi különös tünet nincs akkor sem ha sikerült. Legalábbis se a fiamnál, se a vetéléskor nem volt nekem se. Ettől függetlenül persze èn is minden ciklusban figyelem magam és reménykedek. Nekem most kezd jönni a szokásos migrén, ami a menstruáció előtt szokott jelentkezni.

aug. 28. 22:15
 8/32 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok!

Első baba 🥹 hatalmas az izgalom!

Én éreztem hogy sikeres lesz a hónap, oly annyira hogy direkt jegyzeteltem mindent hogy mindig emlékezzek majd. Teljesen más volt mint az összes eddigi ciklus!

aug. 28. 22:26
 9/32 anonim ***** válasza:
Első próbálkozós hónap a párommal. Igazából örülnék ha összejönne, de nem hiszem. Csak hát nem figyeltem mikor van peteérés. A ciklusom olyan 30-32 napos kb. Félidőben, tehát most a héten voltunk együtt. Két hét múlva kellene megjönnie majd.
aug. 29. 06:41
 10/32 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Első baba lenne nekünk..
aug. 29. 06:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!