Ki nem várja szeptember elsejére? Izgultok?
Hányadik baba lenne? Mióta próbálkoztok?
Nekem első baba lenne és ez az első hónapunk, szóval nem hiszem, hogy sikerült. Tesztelni csak a nemvárt napján fogok, de gondoltam beszélgethetnénk sorstársakként :))
Szia,
Én szeptember 7-re nem várom, ez a 2. próbálkozós hónapunk, és az első baba lenne.
Próbálok nyugodt lenni, az első hónapban nagyon rá stresszeltem.
Ebben a témában (is) hobbiból megy a lepontozás. Van, aki nem tudja felfogni/elfogadni, hogy néhányunknak az ilyen jellegű topikok "segítenek"...
Én ugyan augusztus 30-ra nem vártam, de 26-án megjött.
Így marad a szeptember végi nem várom.
Első baba lenne egy vetélés után. Ez lesz a harmadik próbálkozós hónap, ha kibírom ép ésszel.
A 35-öt elrugtam, ezért eléggé stresszel ez az egész..
Sok sikert nektek!☺️
Én a szeptember 10et várom mivel az lesz az első vizsgálatunk🥹
Aug 21en teszteltem pozitivat, kemai terhesség után!
Szóval nagyon izgulok és pontosan tudom mit éltek át hisz 1 hete én is ott voltam! Remélem minden rendben lesz és tudok esetleg majd pár hasznos tippet is adni!
Gratulalok 5!! Első baba?
Mindenkinek szurkolok :)) én semmilyen tünetet nem érzek, amiket olvasni.. bár szerintem ha baba is lenne, ilyen korai terhességnél nem éreznék még semmilyen tünetet
Hát kérdező, sajnos én is azt tapasztaltam, hogy a kimaradt menstruációig semmi különös tünet nincs akkor sem ha sikerült. Legalábbis se a fiamnál, se a vetéléskor nem volt nekem se. Ettől függetlenül persze èn is minden ciklusban figyelem magam és reménykedek. Nekem most kezd jönni a szokásos migrén, ami a menstruáció előtt szokott jelentkezni.
5-ös vagyok!
Első baba 🥹 hatalmas az izgalom!
Én éreztem hogy sikeres lesz a hónap, oly annyira hogy direkt jegyzeteltem mindent hogy mindig emlékezzek majd. Teljesen más volt mint az összes eddigi ciklus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!