Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja szeptember...

Ki nem várja szeptember elsejére? Izgultok?

Figyelt kérdés

Hányadik baba lenne? Mióta próbálkoztok?

Nekem első baba lenne és ez az első hónapunk, szóval nem hiszem, hogy sikerült. Tesztelni csak a nemvárt napján fogok, de gondoltam beszélgethetnénk sorstársakként :))

aug. 28. 08:46
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

11es vagyok

Nekem jövő héten kellene megjönnie..rendszeres a ciklusom

Augusztus 12-én volt meg a vérzés, augusztus 26-án voltunk együtt először úgy hogy nem védekeztünk a párommal és utána még 2 naponta végig azon a héten. Ma reggel a WC papíron ilyen enyhe barnás kis pecsételést vettem észre, tettem be tisztasági betétet, annyi nem jött. Elvileg jövő héten kellene megjönnie. Lehet menstruáció előtt 1 héttel korábban beágyazbeágyazódási vérzés vagy nem? Első próbálkozós hónapunk volt az augusztus.

szept. 5. 13:47
 22/32 anonim ***** válasza:
* beágyazódási elírta a teló
szept. 5. 13:50
 23/32 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem megjött ma.
szept. 7. 06:42
 24/32 anonim ***** válasza:
5ös? Mi volt az ultrahangon?
szept. 10. 20:48
 25/32 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

5ös vagyok!

Halistennek minden szuper🥹!

6+4 hetest állapított meg amit az applikacioim is írtak, 7mm embrió és volt szívhang is!

Sírtam egyből, elképesztő érzés volt!

26an megyunk vissza és nagyon remelem hogy továbbra is minden rendben lesz🥹

Nehézkes a várakozás!

szept. 14. 10:54
 26/32 anonim ***** válasza:

12-es vagyok.

Hát én most kicsit kimerültem érzelmileg, mert olyan hullámvasút volt a tegnap, hog majdnem elájultam.

Akkor mentem volna az első vizsgálatra, amkor 5-ős. Pecsételés miatt viszont előrébb hoztam, 5-ére. Államiba mentem...

Az első vizsgálatnál nem is ultrahangos részre adtak időpontot, nem is értettem. A pecsételésre valami c vitaminos cuccot kaptam. Adtak egy másik időpontot. Az orvos rendes volt, sürgőset adott másnapra.

Megnézett egy doktornő. Hát fiatalabb a terhesség, mint amire számítottam, de legalább láttak valamit. 6 mm petezsák. Ez volt 6-án.

10 map múlva menjek vissza.

Tegnap visszamentem. Ugyanaz az a doktornő vizsgált. Kérdezte, hogy nem-e véreztem. A pecsételés hamar elmúlt, vérzés nem volt.

Elszántan nézett kívülről is, belülről is.

A petezsák nőtt, de üres. Nem lát benne semmit.

Ott már könnyeztem.

Mindta a doktornő, hogy üzen a másjk orvosnak, mert ilyenkor jobb, ha többen látnak.

Visszamentem a váróba. Pityeregtem a nagymamámnak,aki elkísért. Meggyászoltam. Hát ha az egyik mindenféle próbálkozással nem látja, a másik se fogja...

Mama vígasztalt: Várd ki a másik vizsgálatot.

Hamar behívtak. Egy olyan orvos volt az, akit mindenki ismer a városomban.

Elmondtam neki a problémámat, hogy üres a petezsák.

Felfeküdtem, 10 mp-ig hasi ultrahang, talán még annyi se. 16 mm-es petezsákbam 4,6 mm-es embrió. Szívhangot nézünk legkőzelebb.

Hát nagyon durva egy reggel volt. Várom már a szívhangot, mert azért az a biztos jele annak, hogy minden rendben van.

szept. 17. 08:23
 27/32 anonim ***** válasza:

Jaaa. Azt kihagytam, hogy mivel a pecsételéssel senki nem foglalkozott, elmentem magán úton vérvételre.

Olyan alacsony a progeszteronszintem, hogy a magán nődokim időpont nélkül, telefonon keresztül felírta a pótlást, nehogy baj történjen.

Tudom, hogy alapjáraton mindenféle vizsgálat nélkül úgy osztogatják, mint a cukorkát, nekem meg nagy szükségem van rá, mégis nekem kellett megdolgoznom érte. Ha nem csinálok vérvételt, ki se derült volna. Max, ha magánba megyek. De kértem amúgy tegnap időpontot, mert az a nap már tényleg a pont volt az i-n.

Mindenkire van 3 perc, ha nincs 40 éve a pályán, meg se találják annyi idő alatt, amit kell.

Szóval ajánlom mindenkinek a magánt, akkor is, ha spórolni kell kicsit.

szept. 17. 08:30
 28/32 anonim ***** válasza:

Csajok, mi a helyzet veletek azóta?

A 3-as válaszoló vagyok, naptár szerint holnap lépek a 8. hétbe. Már hallottam a szívhangot is. 🥹

okt. 20. 12:04
 29/32 anonim ***** válasza:
Szia! Én a 4es vagyok. Nálunk sajnos továbbra sincs semmi. Most van meg. Januárban kezdjük a kivizsgálásokat.
okt. 20. 12:51
 30/32 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

5os vagyok!

Nálunk minden rendben, 12+2 hetesek vagyunk☺️ voltunk 4D-n amit ajandekba kaptunk és láttunk hogy úgy tűnik minden rendben de pár nap múlva kiderül fixen a genetikain úgyhogy addig most nagy az izgulas!

Remeljuk minden rendben lesz!

okt. 20. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!