Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja szeptember...

Ki nem várja szeptember elsejére? Izgultok?

Figyelt kérdés

Hányadik baba lenne? Mióta próbálkoztok?

Nekem első baba lenne és ez az első hónapunk, szóval nem hiszem, hogy sikerült. Tesztelni csak a nemvárt napján fogok, de gondoltam beszélgethetnénk sorstársakként :))

aug. 28. 08:46
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Én a 36ot töltöttem be júniusban és még nincs gyerekem. Most augusztusban próbálkozunk először a párommal. Ő is szeretne már babát. 13 évvel idősebb.
aug. 29. 06:43
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

5ös!

Én is 10-én mehyek az első ultrahangra. 22-én teszteltem halvány pozitívat.:D

Izgatott vagyok miatta.

Első házassági évfordulós baba 😄 És nyilván, amíg az orvos nem nézi meg, nem bíztos, de úgy számoltam, hogy a szülinapom környékén fog megszületni.

A többieknek pedig drukkolok! Mi kb fél évig próbálkoztunk.

Nem tudom, az segített-e, de inofolic prémiumot ittam. Első doboz pont elfogyott, mikor pozitívat teszteltem.

Most egy olcsóbb myo inozitolra váltottam.

Aki IR-s, annak egyébként is ajánlott.

aug. 29. 09:12
 13/32 anonim ***** válasza:

Utolsó: de jóóóóó! :)

Akkor kb egyidőben leszünk! Pozitív gondolkodás, minden rendben lesz!

Engem már az is lázba hoz hogy májusi baba és ha jól számolom anyák napja közeli születésnap lenne, ami annyira különleges lenne!

aug. 29. 15:18
 14/32 anonim ***** válasza:
Én holnap tesztelek először. Elméletileg 9.dpo :)
aug. 30. 12:59
 15/32 anonim ***** válasza:
Én is elsejére nem várom, 10. próbálkozós hónap, ma teszteltem egyet, és látok rajta valamit, de olyan halvány, hogy bőven nem pozitív, simán lehet, hogy a vízre is ilyen lesz. Jártam már így, és azt hittem, hogy pozitív lesz, de soká jött meg, úgyhogy tuti, hogy semmiképp nem volt pozitív. Úgyhogy most megöl a kíváncsiság, hogy milyen lesz a következő. Nem kéne tesztelni holnap, mert felesleges, de nem tudom, hogy kibírom - e.
aug. 30. 18:06
 16/32 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos ma megjött, szóval majd talán következő hónapban! Sok sikert mindenkinek!
aug. 31. 21:56
 17/32 anonim ***** válasza:
Ejnye, 2 órával korábban. Sajnálom! Sok sikert a következő hónapra!
aug. 31. 22:02
 18/32 anonim ***** válasza:
Sajnálom kérdező. Nekem negatív lett a teszt, de még korai volt nagyon tesztelni, szóval bármi lehet. 8.-9.dpon lehetek tippjeim szerint. Kiderült hogy a netről rendelt tesztjeimben 2 db van dobozonkènt èn meg alapból rendeltem 5öt, szóval nyugodtan tesztelgethetek minden nap amíg meg nem bolondulok teljesen :D
szept. 1. 07:58
 19/32 anonim ***** válasza:
Én tesztelés nélkül is megkottyantam.
szept. 1. 09:23
 20/32 anonim válasza:
Kedves kérdező. Ugyan én augusztus 29 re nem vártam szeptember 1. Erős gyors pozi lett. Február óta próbálkoztunk. 36 vagyok és a 4. Babóca ☺️ Jó tipp a kikapcsolódás. Nekünk pont a nyaralós héten jött össze. Fel a fejjel jönni fog amint rátok talál a megfelelő kis csoda ☺️
szept. 2. 22:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!