Lehetek terhes? (szeptember 9.) A ciklus végén 28-29. napon egy kis ideig betette a párom gumi nélkül, de szinte azonnal rászóltam hogy ne. Utána máshogy folytattuk a dolgokat. Utána 2 napra rá megjött a menstruációm.
Figyelt kérdés
Lehetséges hogy attól még ebben a hónapban megtörtént a fogantatás ha azóta nemvoltunk együtt?
A ciklusaim legtöbbször 30-31 naposak.
Bízom abban hogy nem, hiszen ovumig nem valószínű, hogy életképes maradt ott bent bármi.
11.-én kellett volna megjönnie és már kicsit furán érzem magam de lehet csak betegség vagy bebeszélem.
Normális válaszokat kérnék, köszi!
2022. okt. 12. 11:56
2/9 anonim válasza:
Nem vagy terhes. 11-e meg tegnap volt, nem vagy robot, hogy percre pontosan jöjjön meg.
3/9 anonim válasza:
Így van bebeszéled magadnak.
Ilyen hamar nincs tünet.
Nyugodj le meg fog jönni hamarosan.
4/9 A kérdező kommentje:
Végül szerdán nembírtam ki és teszteltem. ( corax) teszttel. Utólag láttam az kevésbé érzékeny de csak nem hazudik es nemtudtam elszúrni mer nagYon erős volt a kontroll csík.
Azóta sem jött meg
De mar szeptember 9 óta eltelt csomó nap, bármelyik tesztnek jónak kéne lennie nem?
2022. okt. 14. 18:57
5/9 A kérdező kommentje:
*csütörtökön
2022. okt. 14. 18:58
6/9 anonim válasza:
Igen, ha terhes lennél akkor ennyi késésnél már bármelyik teszt kimutatná.
7/9 A kérdező kommentje:
Elrontani a tesztet csaknem tudtaam mer akkor kontroll csik se lett volna,nem?
2022. okt. 14. 20:11
9/9 Krisztib;;;)) válasza:
Azóta derült ki valami?mi is hasonló helyzetben vagyunk csak 10-edikén kellett volna megjönnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!