Szeptember közepi tesztelők vannak?
Izguljunk együtt újra.
Kinek hanyadik próbálkozós hónap? Van valami tünetetek?
Szia
2021 májusa óta próbálkozunk, egy missed ab van a hátunk mögött.
Most 9 dpo pozitív lett a tesztem, mai pedig már erősebb.
Hasam, derekam fáj, gyakrabban járok mosdóba de semmi több tünet
Harmadik próbálkozós hónap ☺️ még csak a 3 DPO-n vagyok, de szívesen csatlakoznék
BK
Szia, 18-ra nem varom. Negyedik probalkozos honap, elso gyerek (lenne). Nem tudom, hogy mit kellene ereznem, mellfeszules derekfajdalom megvan, de ket napja itthon fekszem betegen, mert hetvegen osszeszedtem valami virust, es eleg sokat hanytam.
Hasznalok ovulacios teszteket, 28 napos menstruacios ciklusom van, de ettol fuggetlenul lehet valami bajom, amirol nem tudok.
#1 Nagyon gratulálok ! Pihenj sokat meg sok vitamin :)))
Mikor mész orvoshoz? A 6. hét után?
#2 Már nem sokat kell várni :) Én 21-re nem várom.
#3-4 A betegség nem kizáró ok. A tesóm is azthitte hogy beteg, de már 2 és fél hét után gyanakodott hogy nem javul, csinált egy tesztet és láss csodát pozitiv volt :)) Szorítok.
Én 24-re úgyhogy izgulhatunk együtt ☺️
Pont időben voltunk együtt, de nem élem bele magam semmibe, bármit érzek, mert éreztem már, késett is és abból ciszta lett. Azóta pedig minden hónap más. Szóval igyekszem semleges maradni :D
BK
Az a legjobb amit tehetsz!
Borzasztó érzés amikor bele éled magad, és mégsem...
De jó :)
Írj majd hogy mi volt. De addig is hogy hogy vagy, hogy viseled a tüneteket, ha lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!