Szeptember közepi tesztelők vannak?
Izguljunk együtt újra.
Kinek hanyadik próbálkozós hónap? Van valami tünetetek?
Szerintetek jelenthet valamit hogy egész nap "húzódik" a hasam alja?
Szinte mint ha megakarna jönni a nemvárt. De még korán lenne a nemvárthoz is, de szerintem még a beágyazódáshoz is.
B vagyok és 18ára nemvárom :)
9hònapja próbálkozunk és elsö baba lenne
Mindenkinek drukkolok
Nekem 5.próbálkozásra jött össze, vetélés lett☹️ Azóta ez a 3.jó időben történt próbálkozás.
Ez a 4.dpo-m, 22-én kell nem megjönnie. Kivételesen az a terv, hogy 20-án tesztelek, amúgy csak nem várt másnapján szoktam. Annyit érzek, hogy megint nem jött össze, szóval mindegy is. Amúgy meg öreg vagyok, megint műtétre várok, valószínűleg lombik lesz a vége. Ha egyszer eljutok odáig...
Jeleket nem figyelgetek, mert nincs. Volt már minden. Terhesen is, nem terhesen is🤷🏼♀️
17-es vagyok. Jeleket én sem érzek, szerintem nem sikerült :( kislányomnál nem várt előtt 1 nappal volt gyanús, hogy sok a savam.
Reméljük mindenkinek összejön!🤞🏻
BZ (25 éves vagyok egyébként:D)
Jaj, elszámoltam. 5.dpo-n vagyok. Már ennyire nem figyelem🤣
Nekem terhesen már az 5.-6.dpo-tól égett a gyomrom, de azt másra fogtam. Az lett gyanús, hogy 11.dpo-tól mindjárt megjön érzésem volt, ami csak aznap szokott lenni, amikor meg is jön. Vagyis szokott volt, mert azóta majdnem minden hónapban van előtte is🙄 Szóval elvesztettem a jelet. A gyomrom meg ma is ég kicsit. Nem jelentenek ezek már semmit nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!