Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szeptember közepi tesztelők...

Szeptember közepi tesztelők vannak?

Figyelt kérdés

Izguljunk együtt újra.

Kinek hanyadik próbálkozós hónap? Van valami tünetetek?

2023. szept. 13. 09:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 A kérdező kommentje:

Szerintetek jelenthet valamit hogy egész nap "húzódik" a hasam alja?

Szinte mint ha megakarna jönni a nemvárt. De még korán lenne a nemvárthoz is, de szerintem még a beágyazódáshoz is.

2023. szept. 13. 14:48
 12/74 anonim ***** válasza:
100%
Ha az őszinte válaszomra vagy kíváncsi, szerintem semmit nem jelent... egy fél éve akartunk bele kezdeni a baba projektbe, de az első hónapban találtak nálam egy cisztát, két hete késett, minden bajom volt. Aztán 3 hónap fogamzásgátló. Azóta ha figyelem magam húzódik a hasam alja menstruáció előtt, ha nem figyelem, akkor megérzem pár nappal azelőtt,hogy meg kéne jönnie. A múlt ciklusomban késett 4 napot. Fájt a hasam, leszakadt a derekam, de a teszt negatív volt. Azelőtt való hónapban már 6 dpo-tól húzódott... és mindenen sírtam. Ahány hónap annyi féle sajnos
2023. szept. 13. 15:51
 13/74 anonim ***** válasza:
100%
BK voltam (12-es)
2023. szept. 13. 15:54
 14/74 anonim ***** válasza:
100%

B vagyok és 18ára nemvárom :)

9hònapja próbálkozunk és elsö baba lenne

Mindenkinek drukkolok

2023. szept. 13. 16:11
 15/74 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Holnapra nem várom

Ma délutáni teszt

[link]

2023. szept. 13. 17:06
 16/74 anonim ***** válasza:
100%
Nahat #15, ez bizony pozitiv, es nem is halvany! Gratulalok🥰 en hetfore bem varom de majd megesz a penesz, hogy teszteljek, viszont tul korai lenne 5 nappal hamarabb tesztelnem.
2023. szept. 13. 18:54
 17/74 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Első próbálkozós hónap, már van egy 2 éves kislányunk :D 19-re nem várom.
2023. szept. 13. 21:03
 18/74 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 5.próbálkozásra jött össze, vetélés lett☹️ Azóta ez a 3.jó időben történt próbálkozás.

Ez a 4.dpo-m, 22-én kell nem megjönnie. Kivételesen az a terv, hogy 20-án tesztelek, amúgy csak nem várt másnapján szoktam. Annyit érzek, hogy megint nem jött össze, szóval mindegy is. Amúgy meg öreg vagyok, megint műtétre várok, valószínűleg lombik lesz a vége. Ha egyszer eljutok odáig...

Jeleket nem figyelgetek, mert nincs. Volt már minden. Terhesen is, nem terhesen is🤷🏼‍♀️

2023. szept. 13. 21:10
 19/74 anonim ***** válasza:
100%

17-es vagyok. Jeleket én sem érzek, szerintem nem sikerült :( kislányomnál nem várt előtt 1 nappal volt gyanús, hogy sok a savam.

Reméljük mindenkinek összejön!🤞🏻

BZ (25 éves vagyok egyébként:D)

2023. szept. 13. 21:15
 20/74 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, elszámoltam. 5.dpo-n vagyok. Már ennyire nem figyelem🤣

Nekem terhesen már az 5.-6.dpo-tól égett a gyomrom, de azt másra fogtam. Az lett gyanús, hogy 11.dpo-tól mindjárt megjön érzésem volt, ami csak aznap szokott lenni, amikor meg is jön. Vagyis szokott volt, mert azóta majdnem minden hónapban van előtte is🙄 Szóval elvesztettem a jelet. A gyomrom meg ma is ég kicsit. Nem jelentenek ezek már semmit nekem.

2023. szept. 13. 21:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!