Szeptember közepi tesztelők vannak?
Izguljunk együtt újra.
Kinek hanyadik próbálkozós hónap? Van valami tünetetek?
15 Gratulálok, Boldog baba várást :)
Drukkolok mindenkinek, nagyon kíváncsi vagyok.
Első gyerkőcnél én sem bírtam magammal. Semmilyen tünetem nem volt, egyszerűen csak a lelkem mélyén éreztem, hogy eljött a mi időnk. 11. dpo-n már halvány pozitív második vonalam volt, onnantól kezdve meg szerintem 2 hétig 146 tesztet ellőttem... Ne kérdezzétek miért... :D
Most a másodiknál már közel sem vagyok ennyire kattant. Jön, amikor jönni akar és uram bocsá' már tudom mennyire nem rózsaszínű púderszag az egész babázós téma (az elsőnél még totál ködös voltam), így talán kevésbé is vagyok bezsongva. Nem lehet valahonnan 6-8 hónapos kész babát rendelni? Én megtenném... :D
25-ös ha megtalalálod a lelőhelyét küld a linket. Bárki kövezzen meg... Én is még tenném. :)
15-ös pozitívat tesztelő 4.babát váró anyuka fagyok.
BZ holnap reggel várjuk a híreket ☺️
BK
Jó reggelt! Ma reggeli x-epil és david negatív :( ma vagyok 12. dpo-n (elvileg, mert nem szabályos a ciklusom). Már annyira nem keseredtem el, most szerintem nem jött össze. Jövő hónapban kislányom szülinapja, a szervezkedés majd eltereli a figyelmem😂 veletek mizujs?
BZ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!