Az van hogy agusztus 8 an volt meg és 30 napos a ciklusaim és így szeptember 7 re kelet volna megjonnie de nem jött csak gorcsoltem az nap és azóta minden reggel van egy kis enyhe has fájás!? ☺️
Figyelt kérdés
2022. szept. 10. 18:15
2/14 A kérdező kommentje:
Még annyit hogy a mellem nem fájnak az is fura mert eddig nekem szokott most meg nem mondjunk ma kicsit érzékeny volt a derekam az ami fáj közepén nincs rajtam pattanás nem tudom hova tenni ezt tesztet is csináltam és negatív de igaz nem a reggeli vizeletbol segítsetek légyszi mert nem tudom hova tenni és nekem nem szokott késni és nem is volt még olyan hogy kihagy
2022. szept. 10. 18:17
4/14 anonim válasza:
Jaa hogy csinaltal es negativ.
Akkor csak siman kesik.
5/14 A kérdező kommentje:
Lehet de 7 e óta fáj a derekam
2022. szept. 10. 18:55
6/14 anonim válasza:
Látom vesszőt sem tudsz hova tenni...
Nem vagy terhes.
Késik.
Vagy kimarad egy hónap.
Van ilyen.
Normális.
7/14 A kérdező kommentje:
Ha zavar hogy vesszőt se teszek akkor ne írj ide vagy görges lejjebb egyébként köszönöm a válaszokat
2022. szept. 10. 19:09
8/14 anonim válasza:
Szard le az ilyen kommenteket.
Megkeseredett idióták.
9/14 anonim válasza:
Ha terhes lennél, már pozi lett volna a reszted... nekem 10.dpon is pozi volt halványan. Így én kizárnám a terhességet. Az meg, hogy még sose késett vagy maradt ki semmit nem jelent.... mindig van egy első alkalom.
10/14 anonim válasza:
A negatív teszt a továbbra is a terhesség ellentéte. Az írásjelek valóban megkönnyítené ennek az agymenésnek az értelmezését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!