Szeptember közepi tesztelők vannak?
Figyelt kérdés
Izguljunk együtt újra.
Kinek hanyadik próbálkozós hónap? Van valami tünetetek?
2023. szept. 13. 09:22
51/74 anonim válasza:
53/74 anonim válasza:
Na szóval... miután megcsináltam a halványka tesztet reggel 7-kor, eszeveszett begörcsöltem, de nem jött meg. Nem hagyott nyugodni a dolog és nemrég csináltam még egyet... Lehet nem volt elég koncentrált a vizelet. Vagyis remélem, hogy minden rendben.
55/74 A kérdező kommentje:
Ne ijedj meg!! Nekem is hasonló volt az első, nem is akartam elhinni.. De próbáj ki több fajta márkájút, hátha azokon másképp mutatja.
Én is 5 félét is csináltam, mert mind halványka volt de 5-ből 5 nem hazudhat.
Későbbre erősödött.
Valószínűleg később lehetett pete érésem. És neked is
Reménykedek érted😘
2023. szept. 25. 09:14
57/74 A kérdező kommentje:
Ez bizony kisbaba
Gratulálok! 😘😘
2023. szept. 25. 09:26
60/74 anonim válasza:
Sziasztok! Holnap megyek sztk-ba uh-ra, hogy minden ok e (méhen belül van e stb). Aztán hívom a magánorvost Debrecenben. Ma vagyok utolsó menzesz szerint 5+2 (eléggé szenvedek, kislányomnál nem volt ennyi tünetem😅) BZ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!