Mekkora az esélye a terhességnek?
Első alkalommal próbálkoztunk, ovuláció előtti napon, két nappal előtte, és az ovu reggelén voltunk együtt. Most a 20. napon vagyok, tüneteim nincsenek, max nagyon enyhe petefészek szurkálás, és minimális halványsárga folyás.
Épp beteg vagyok picit... A párom elmúlt 40, én 35, de egészségesen élünk. Esélyek szerintetek?
Én ovu teszteket használtam, ezek alapján 4 nappal(bár ez szerintem nem számít) illetve 2 nappal pozitiv teszt elott, masnap(ovu napján) és ovu utáni nap voltunk együtt a sikeres honapban ☺️
Sok sikert! Majd irj mit teszteltél
Lh tesztelnék a helyedben. Nekem így jött össze a baba. Sajnos a jelek meg a naptár módszer nem jött be. Egyébként fixen úgy lettem terhes, hogy ovu napján és másnap is együtt voltunk.
Mikor csak ovu előtt meg a pozitív lh teszt napján voltunk együtt akkor nem sikerült.
Két fajta tesztet is használtam Rossmann-os Facelle illetve digitális Clearblue.
A párom 31 én pedig 30 voltam mikor teherbe estem. 2 hónap sikertelen volt 3. hónapra lettem terhes de csak is tesztelés vált be, hogy biztos legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!