Volt osztalytarsam.. de mindig hazudik.. nem tudom igaz e 😁
aug. 29. 14:11
2/9 anonim válasza:
Olyat kettőt is, akinél későn derült ki, mert "dehát megjött". Így nem volt teszt.
Még ismerős ismerősétől sem hallottam, hogy nem mutatta ki, az nagyon ritka.
aug. 29. 14:26
3/9 anonim válasza:
Persze, nem mutatta ki nyár végén, egy májusi reggelen meg arra ébredtünk, hogy jé, ott egy baba.
aug. 29. 14:42
4/9 anonim válasza:
Minden második negatívat tesztelő nő abban reménykedik, hogy pont ő az a nagyon-nagyon ritka kivétel, akinek a vizeletébe nem választódik ki HCG.
Csak olyat ismerek, akinek azért később derült ki véletlenül, mert esze ágában sem volt tesztelni. Meddőnek hitte magát (egy házassága ráment erre), kövér is volt. A munkahelyéről vitte el a mentő, és a mentősöktől tudta meg, hogy őt szülni viszik.
aug. 29. 14:44
5/9 anonim válasza:
Nekem anno azt meselte egy idos asszony hogy a fia baratnoje ment az alkalmassagira ez 2018 ba volt es ott mondtak hogy hasi daganata lehet.. kiderult hogy 8 honapos terhes ... En azon csodalkoztam hogy ezt egy idosebb asszony el is hiszi..
aug. 29. 15:24
6/9 anonim válasza:
Férjem keresztanyukája járt így, egy teszt sem lett neki pozitív. Orvos megállapította a terhességet. 9.héten próbált még egy tesztet, hogy hátha lesz egy emlékbe, de az is negatív lett.
Létezni létezik, de ritka, mint a fehér holló.
Én erre soha nem alapoznék.
Ez olyan, mint hogy sokan abban reménykednek, hogy vérzés mellett terhesség van.... pedig az egyik legijesztőbb dolog egy terhesség alatt a vérzés... soha nem akarnék így kezdeni egy terhességet sem. Így minek is arra gondolni, hogy baba lehet.
aug. 29. 15:53
7/9 anonim válasza:
Igen kedves utolso... 2.5 ev probalkozas alatt en is remenykedtem mindenbe.. abba hogy negativ a teszt de lehet terhes vagyok majd amikor megjott meg mindig remenykedtem hiszen annyira szerettem volna terhes lenni hogy produkaltam magamnak tuneteket. Sajnos ez ilyen.. most hogy sikerult.. 2 kezemen nem birnam megszamolni hanyszor vereztem mar 26 het alatt.. ilyenkor tenyleg maskeppen gondolja az ember..
aug. 29. 16:48
8/9 anonim válasza:
6-os vagyok. Persze megértem, hogy reménykedik az ember. Bár ésszerű határok mellett is lehet. Mi 7 évet vártunk az első babára, addig csak egy vetélés volt. Azóta ismét 4 éve várunk a tesóra, aki végre úton van, természetesen fél éve volt egy vetélés is. Én csak tesztfüggő voltam, de 11.dpo-tól tesztelgettem csak. Amikor terhes lettem mindig tünete volt és 10.dpon csak a tünet miatt teszteltem..pozi is lett. Én szerencsére nem vagyok terhesség alatt vérezgetős, de mensi időben vérzésnél pl soha nem reménykedtem csak készültem az új ciklusra. Egyébként tényleg reménykedik az ember a végsőkig. Én most bízom benne, soha többet nem kell átéljük a várakozást...
aug. 29. 17:23
9/9 anonim válasza:
Jaj ezt a hasi daganatos sztorit a barátnőm anyja is eljátszotta. Teljesen be volt szrva a barátnőm, még kicsik voltunk, de az anyja nyomta neki, hogy daganat van a hasában, azért nő. Nem értem, a család h nem szúrta ki, hogy terhes. Egyszer volt orvosnál, aztán mikor megindult a szülés, ott sikított, hogy megöli a daganat... Aztán gyerek lett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!