Ez egy pozítiv teszt?
Sziasztok!
Babát szeretnénk.
Egy napja késik a mensim, csináltam ma reggel tesztet, szemmel látni a halvány csíkot de ahogy lefotóztam nincs ott semmi ezért szerkesztettem át egy kicsit. Az pozitívnak számít vagy csak "szellemcsíkocska"?
Ilyenkor gondolom már ha baba lenne a dologban akkor erősebb csíknak kellene lennie.
Itt a kép:
Simán lehet hogy 1-2 nap múlva már látványos lesz!
Illetve ajánlanám a facelle vagy elysium teszteket, mert ezek a kis papír csíkok például nekem sose mutattak olyan nagyon látványos csíkot.
Kitartást!
Milyen erősségű a teszt, 20-as vagy 10-es? Ismételj 2 nap múlva, az a tuti.
Lehet, hogy csúszott az ovulációd pár napot, azért tűnik késésnek, és pár nap múlva meg fog jönni.
Vagy csúszott az ovulációd még csak 9-10 dpo körül vagy, azért dereng valami halványan a 10-es teszten. Már ha 10-est használtál.
Vagy 11-12 dpo körül vagy, és halvány 20-as teszt, egy 10-es már erősebb lenne.
Nekem egy hete lett pozi tesztem, és azóta is minden nap vannak mensi görcsök de halistennek nem jött meg!
Gratulalok neked☺️!
Úgy tűnik lehet egyidősek lesznek a babáink!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!