Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csak a clearblue teszt pozitív...

Csak a clearblue teszt pozitív másfajta nem pedig kettőt próbáltam. Melyiknek lehet hinni?

Figyelt kérdés
aug. 12. 09:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Hány napja történt az aktus? És mikorra nem várod? A legjobb lenne, ha pár nap múlva megismételnéd, akkor már minden tesztnek ki kell mutatnia
aug. 12. 09:26
 2/10 anonim ***** válasza:

Hányadik ciklusnapon vagy? Egyforma erősségű volt mindkét teszt, mindkettő 10-es erősségű?

Ahogy az 1-es is írta, ismételj 2 nap múlva.

aug. 12. 09:30
 3/10 A kérdező kommentje:
Mind a 2 teszt 10-es volt. Egy hete késik. Iszonyú mensis fájásaim voltak hétvégén. Mellfájdalom, hasmenés, görcsölés, de nem jött végül. 5 napja csináltam egy clearblue tesztet ami halvány pozitív lett a másik negatív (szintén 10-es). Ma csináltam megint ami halvány pozitív lett, de csak a clearblue.
aug. 12. 09:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha 5 nap alatt nem erősödött semmit, és a többi teszt negatív, nem vagy terhes.
aug. 12. 09:45
 5/10 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyen a teszt.

Sajnos én is így gondolom. Csak nem értem miért ilyen ez a teszt. Hogy lehetséges mikor olyan drága.

aug. 12. 09:51
 6/10 anonim ***** válasza:
A másik fajta melyik teszt volt? Vegyél egy facelle vagy peridctor early tesztet, az szépen fogja mutatni, ha terhes vagy. A clear blue erősödött az 5 nappal korábbihoz képest?
aug. 12. 11:01
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem erősödött.
aug. 12. 11:30
 8/10 anonim ***** válasza:

Akár sajnos kémiaira is utalhat, ha nem erősödött 5 nap alatt.

Arra elég kevés az esély, hogy a mai is hibás teszt, meg az 5 nappal ezelőtti is, de ki tudja, sokan írták itt, hogy a Clearblue mostanában rossz minőségű. Inkább vegyél Facelle vagy Predictor tesztet.

Azért ne keseredj el, ha megjön nemsokára, jön az új ciklus, új esély.

Írtad, hogy 1 hete késik, ovulációdat tudod, mikor lehetett?

aug. 12. 13:19
 9/10 anonim ***** válasza:

A Cb.mindig ilyen kb,amikor negatív.

Amikor pozi ,akkor vastag a vonal.

Sajnos sokat romlott a minősége,engem folyamatosan becsapott ez a teszt.

Ha a többi negatív,akkor sajnos nem vagy terhes. :(

aug. 13. 11:02
 10/10 anonim ***** válasza:

A CB teszteket nem szabad használni, csak a digitálist.

Szörnyű mennyire hamis ez a teszt :(

aug. 14. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!