Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív lh teszt 8-9. napon?

Pozitív lh teszt 8-9. napon?

Figyelt kérdés
Most kezdtem újra tesztelni és mivel a 7. napon volt nyákom ezért csináltam délután egy tesztet, az még negatív volt, de gondoltam ha már elkezdtem csinálok minden nap. Másnap és utána is pozitív volt, tegnap pedig már negatív. Ez nem túl korai peteérés? Általában 30 naposak a ciklusaim.

aug. 16. 08:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Most lehet rövidebb ciklusod lesz. Van ez így. Ha gondolod tesztelj még a 30 napos ciklushoz képest is. Ha ott is pozi lesz akkor ez most nem volt az. Látatlanban nehéz megállapítani, de mivel nyákod is volt, most így egy rövid ciklusod lesz...erre van a nagyobb esély.
aug. 16. 09:15
 2/19 A kérdező kommentje:
Köszi, igen valószínűleg ez egy ilyen ciklus lesz akkor, mert ma már elkezdtem érezni a melleim is és nekem ez is mindig peteérés után kezdődik egyből. De az, hogy ilyen korai gondolom nem befolyásolja, hogy összejöhet-e a baba vagy sem.
aug. 16. 10:03
 3/19 A kérdező kommentje:

Azért becsatolom a teszteket is :)

[link]

aug. 16. 10:05
 4/19 anonim ***** válasza:

"De az, hogy ilyen korai gondolom nem befolyásolja, hogy összejöhet-e a baba vagy sem."

Nem, nem befolyásolja, a peteérés az peteérés 😊

Akkor a 8-9. napi pozitív lh teszt alapján 10-11. napon lehetett ovuláció.

Ha együtt tudtatok lenni párszor a ciklus 6-10. napja között, az szuper, van 20-25% a teherbeesésre. Drukkolok!

aug. 16. 10:11
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha az ovu utáni napok száma nem rövidül, akkor semmi gondot nem okoz. Ha voltatok is együtt, baba is lehet belőle :)
aug. 16. 10:16
 6/19 A kérdező kommentje:
A 6., 8., 9., 10. napokon tudtunk együtt lenni, úgyhogy akkor most reménykedem :)
aug. 16. 11:27
 7/19 anonim ***** válasza:

Az jó időzítés, szuper.

Drukkolok!

Tudom, nehéz, de próbálj meg ne csak ezen agyalni/reménykedni most 2 hétig, nehogy nagyon csalódj, jó? :) Akkor sincs gond, ha megjön 2 hét múlva, ne keseredj el, új eséllyel indul majd a következő ciklus. Tudom, miről beszélek, hidd el :)

aug. 16. 12:20
 8/19 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyos vagy, köszönöm :)

Megpróbálom lefoglalni magam addig mással. Azért is tartottunk egy kis szünetet és nem is teszteltem meg semmi, mert azt hiszem már kezdtem bekattanni :D

aug. 16. 12:49
 9/19 A kérdező kommentje:
Hát sajnos úgy tűnik nem sikerült. Ma kellett a progeszteron miatt teszteltem és a digitális clearblue negatív (csütörtökre nem várom). De megfogadtam a tanácsod, egy kicsit keseregtem és már tervezem az új hónapot ☺️
aug. 26. 07:35
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
CB nem biztos ám, hogy ilyen hamar kimutatja. Az amúgy is csak 25-ös. Predictort csinálj holnap reggel, ha az negatív akkor valóban nem sikerült.
aug. 26. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!