Pozitív lh teszt 8-9. napon?
Most lehet rövidebb ciklusod lesz. Van ez így. Ha gondolod tesztelj még a 30 napos ciklushoz képest is. Ha ott is pozi lesz akkor ez most nem volt az. Látatlanban nehéz megállapítani, de mivel nyákod is volt, most így egy rövid ciklusod lesz...erre van a nagyobb esély.
aug. 16. 09:15
2/19 A kérdező kommentje:
Köszi, igen valószínűleg ez egy ilyen ciklus lesz akkor, mert ma már elkezdtem érezni a melleim is és nekem ez is mindig peteérés után kezdődik egyből. De az, hogy ilyen korai gondolom nem befolyásolja, hogy összejöhet-e a baba vagy sem.
3/19 A kérdező kommentje:
Azért becsatolom a teszteket is :)
[link]
"De az, hogy ilyen korai gondolom nem befolyásolja, hogy összejöhet-e a baba vagy sem."
Nem, nem befolyásolja, a peteérés az peteérés 😊
Akkor a 8-9. napi pozitív lh teszt alapján 10-11. napon lehetett ovuláció.
Ha együtt tudtatok lenni párszor a ciklus 6-10. napja között, az szuper, van 20-25% a teherbeesésre. Drukkolok!
aug. 16. 10:11
Ha az ovu utáni napok száma nem rövidül, akkor semmi gondot nem okoz. Ha voltatok is együtt, baba is lehet belőle :)
aug. 16. 10:16
6/19 A kérdező kommentje:
A 6., 8., 9., 10. napokon tudtunk együtt lenni, úgyhogy akkor most reménykedem :)
Az jó időzítés, szuper.
Drukkolok!
Tudom, nehéz, de próbálj meg ne csak ezen agyalni/reménykedni most 2 hétig, nehogy nagyon csalódj, jó? :) Akkor sincs gond, ha megjön 2 hét múlva, ne keseredj el, új eséllyel indul majd a következő ciklus. Tudom, miről beszélek, hidd el :)
aug. 16. 12:20
8/19 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy, köszönöm :)
Megpróbálom lefoglalni magam addig mással. Azért is tartottunk egy kis szünetet és nem is teszteltem meg semmi, mert azt hiszem már kezdtem bekattanni :D
9/19 A kérdező kommentje:
Hát sajnos úgy tűnik nem sikerült. Ma kellett a progeszteron miatt teszteltem és a digitális clearblue negatív (csütörtökre nem várom). De megfogadtam a tanácsod, egy kicsit keseregtem és már tervezem az új hónapot ☺️
CB nem biztos ám, hogy ilyen hamar kimutatja. Az amúgy is csak 25-ös. Predictort csinálj holnap reggel, ha az negatív akkor valóban nem sikerült.
aug. 26. 08:08
Kapcsolódó kérdések: