Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez egy pozítiv teszt?

Ez egy pozítiv teszt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Babát szeretnénk.

Egy napja késik a mensim, csináltam ma reggel tesztet, szemmel látni a halvány csíkot de ahogy lefotóztam nincs ott semmi ezért szerkesztettem át egy kicsit. Az pozitívnak számít vagy csak "szellemcsíkocska"?

Ilyenkor gondolom már ha baba lenne a dologban akkor erősebb csíknak kellene lennie.

Itt a kép:

[link]

aug. 26. 14:48
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
96%

Őszintén, meg se nézem a képet. Ha fotón nem látszik, vagy csak úgy ha össze-vissza szerkesztgeted, akkor az negatív.

Ha nem jön meg, csinálj egy másik tesztet 2 nap múlva.

aug. 26. 14:50
 2/21 A kérdező kommentje:
Jaj azt elfelejtettem hozzá tenni, hogy a mensim előtt 1-2 nappal már szinte mindig érzem és görcsölök. De most semmit sem érzek, csak annyi, hogy a melleim megduzzadtak. De az mensikor is szokott
 3/21 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem negatív.

Ha pozitív lesz az egyértelmű lesz. De ameddig nem jön meg tesztelj nyugodtan naponta, ha erősödik a csík az is jelezhet valamit.

4/21 anonim ***** válasza:
92%
Amit szerkeszteni kell, az nem pozitív….
aug. 26. 14:53
 5/21 anonim ***** válasza:
69%
Nekem a harmadik napon lett halvány csík. De egyértelműen csík.
aug. 26. 14:53
 6/21 anonim ***** válasza:
78%
Nem.
aug. 26. 14:54
 7/21 anonim ***** válasza:
87%
A pozitív terhességi teszt jellemzője, hogy nem kérdéses, hogy van e ott csík, vagy nincs.
aug. 26. 14:55
 8/21 A kérdező kommentje:
Ha nem jön meg pár nap múlva csinalok még egyet. Lehet rá stresszeltem és csak azért nem jött meg
aug. 26. 14:56
 9/21 anonim ***** válasza:
81%
Pár hete már kétszer is fent volt ugyanez a kép. Nem vagy terhes felfoghatnád.
aug. 26. 15:13
 10/21 A kérdező kommentje:
Ma csináltam ezt a tesztet. Akkor mégis hogy a fenében lehetett fent pontosan ugyanez a kép pár hete? 🙈🤣
aug. 26. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!