Ez egy pozítiv teszt?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Babát szeretnénk.
Egy napja késik a mensim, csináltam ma reggel tesztet, szemmel látni a halvány csíkot de ahogy lefotóztam nincs ott semmi ezért szerkesztettem át egy kicsit. Az pozitívnak számít vagy csak "szellemcsíkocska"?
Ilyenkor gondolom már ha baba lenne a dologban akkor erősebb csíknak kellene lennie.
Itt a kép:
aug. 26. 14:48
1/21 anonim válasza:
Őszintén, meg se nézem a képet. Ha fotón nem látszik, vagy csak úgy ha össze-vissza szerkesztgeted, akkor az negatív.
Ha nem jön meg, csinálj egy másik tesztet 2 nap múlva.
2/21 A kérdező kommentje:
Jaj azt elfelejtettem hozzá tenni, hogy a mensim előtt 1-2 nappal már szinte mindig érzem és görcsölök. De most semmit sem érzek, csak annyi, hogy a melleim megduzzadtak. De az mensikor is szokott
aug. 26. 14:50
3/21 anonim válasza:
Szerintem negatív.
Ha pozitív lesz az egyértelmű lesz. De ameddig nem jön meg tesztelj nyugodtan naponta, ha erősödik a csík az is jelezhet valamit.
4/21 anonim válasza:
Amit szerkeszteni kell, az nem pozitív….
5/21 anonim válasza:
Nekem a harmadik napon lett halvány csík. De egyértelműen csík.
7/21 anonim válasza:
A pozitív terhességi teszt jellemzője, hogy nem kérdéses, hogy van e ott csík, vagy nincs.
8/21 A kérdező kommentje:
Ha nem jön meg pár nap múlva csinalok még egyet. Lehet rá stresszeltem és csak azért nem jött meg
aug. 26. 14:56
9/21 anonim válasza:
Pár hete már kétszer is fent volt ugyanez a kép. Nem vagy terhes felfoghatnád.
10/21 A kérdező kommentje:
Ma csináltam ezt a tesztet. Akkor mégis hogy a fenében lehetett fent pontosan ugyanez a kép pár hete? 🙈🤣
aug. 26. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!