Jól ezek a vitaminok?
D 2000,C1000,cink 25 mg-s,E 400 iu,magnézium b6,és máriatövist mondjuk azt magamtól mert egy ideig iszogattunk és az jó rá!!
Meg most veszek maca kapszulát,páromnak nagyon bevált
Nekem teherbeesés előtt a doki: femibion 0, velfemet, inofolic prémiumot, d vitamint, c vitamint és vasat javasolt.
Több orvosnál is voltam és ők is kb ugyanezt mondták.
Azt írtad a covidban nem voltál beteg. Ez oké. De most a teherbeesés kategóriába írtál és a felsorolásodban nem túl sok a hozzá kapcsolódó vitamin.
Nos szedtem amúgy Gravidát is de csak egy hónapig mert rohadtul féltem hogy még nagyobbra hízok ami nem nagyon kéne
Kovidhoz semmi köze csak itt irta valaki hogy nem jók a vitaminok erre irtam hogy de a covid idején is ezeket szedtem és nem voltam beteg!!
"rohadtul féltem hogy még nagyobbra hízok ami nem nagyon kéne"
Nnincs olyan vitamin, amitől híznál.
Viszont a túlsúlyod rendezni kéne terhesség előtt.
Akkor válassz másik terhes vitamint amit a tervezéshez ajánlanak.
A velfemet is a teherbeesés előttre és terhesség elejére javasolják. Az inofolic meg javítja a petesejt minősègét.
Ezekből válogass és kell pár hónap.
Ezek a teherbeesés körébe tartozó vitaminok.
A férjemnek meg folandrol port vettem.
Jók ezek, igen. Már a D vitamint bőven elég lenne, de ha téged megnyugtat, szedd akkor a többit is. Orvosodnak mindig sorold fel, miket szedsz, fontos tudnia.
Szerves folátot vegyél még, az a legfontosabb. Ne folsavat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!