Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jól ezek a vitaminok?

Jól ezek a vitaminok?

Figyelt kérdés

D 2000,C1000,cink 25 mg-s,E 400 iu,magnézium b6,és máriatövist mondjuk azt magamtól mert egy ideig iszogattunk és az jó rá!!

Meg most veszek maca kapszulát,páromnak nagyon bevált

aug. 24. 16:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem teherbeesés előtt a doki: femibion 0, velfemet, inofolic prémiumot, d vitamint, c vitamint és vasat javasolt.

Több orvosnál is voltam és ők is kb ugyanezt mondták.

Azt írtad a covidban nem voltál beteg. Ez oké. De most a teherbeesés kategóriába írtál és a felsorolásodban nem túl sok a hozzá kapcsolódó vitamin.

aug. 24. 20:34
 12/17 A kérdező kommentje:

Nos szedtem amúgy Gravidát is de csak egy hónapig mert rohadtul féltem hogy még nagyobbra hízok ami nem nagyon kéne

Kovidhoz semmi köze csak itt irta valaki hogy nem jók a vitaminok erre irtam hogy de a covid idején is ezeket szedtem és nem voltam beteg!!

aug. 24. 20:37
 13/17 anonim ***** válasza:
77%

"rohadtul féltem hogy még nagyobbra hízok ami nem nagyon kéne"

Nnincs olyan vitamin, amitől híznál.

Viszont a túlsúlyod rendezni kéne terhesség előtt.

aug. 24. 21:38
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Akkor válassz másik terhes vitamint amit a tervezéshez ajánlanak.

A velfemet is a teherbeesés előttre és terhesség elejére javasolják. Az inofolic meg javítja a petesejt minősègét.

Ezekből válogass és kell pár hónap.

Ezek a teherbeesés körébe tartozó vitaminok.

A férjemnek meg folandrol port vettem.

aug. 24. 21:42
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
A vitmaintól nem lehet hízni. Étvágyfokozó hatású, ha odafigyelsz az étkezésre nem fogsz hízni. Aki vitamintól hízík, az ész nélkül többet eszik, mert éhes. Csak oda kell figyelni és nem lesz gond :)
aug. 25. 07:15
 16/17 anonim ***** válasza:

Jók ezek, igen. Már a D vitamint bőven elég lenne, de ha téged megnyugtat, szedd akkor a többit is. Orvosodnak mindig sorold fel, miket szedsz, fontos tudnia.

Szerves folátot vegyél még, az a legfontosabb. Ne folsavat.

aug. 25. 08:36
 17/17 anonim ***** válasza:
81%
Megfelelő étkezés mellett elég folsavat, vagy valamilyen terhes vitamint szedni, amiben van megfelelő mennyiségű folsav. Meg a D vitamin, főleg őszi/téli időszakban. A túlsúly rendezése lenne a nulladik lépés szerintem, de te tudod. Normál BMI-vel kellene kezdeni a terhességet. Minden más utána.
aug. 25. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!