Mivel lehet támogatni a teherbeesést?? Vitaminokra gondolok?
Ezerszer le volt már írva, kiegyensúlyozott étkezés mellett max. terhességi vitamin (majdnem minden márkának van ilyen 0-ás, teherbeesés előtti vagy terhességre felkészítős), de ebből is a folsav fontos igazán + esetleg D vitamin, bár is inkább csak szept-márc-ig fontos (akkor mindenkinek ajánlott).
Ha nagyon extrán rá akarsz gyúrni akkor nézess vas szintet, de annak lennének tünetei, ha vashiányos lennél.
A D-vitamin nem árt, a vas és folsav sem, meg sok doki ajánlja mondjuk az Inofolicot.
Esetleg bármi probléma felmerült, vagy csak most kezdtek bele, és szeretnél mindent bevetni?
Mert pl. E-vitaminnal tudod vastagítani a méh nyálkahártyáját a beágyazódáshoz, de ha azt rendben találták korábban, akkor nem szükséges.
Igen szedtem folsavat,1 hónapig aztán nem jött össze a baba azt mondtam minek ugyse ér semmit!
Vas szintek alacsony egy kicsit de elenyésző azt mondta a doki!
Akkor holnap veszek folsavat!
És abból 3 mg elég?
D vitaminból szedek 2000 Ne ,többet nem mert büdös voltam izzadt tőle!!
Igazából most Diabestet szedek mert az éhomi cukrom a határértéken van!
De azon is gondolkodom szedjem e tovább!
Nem szeretnék még nagyobb bálna lenni!!
Mivel a multivitamin érvágyat csinál és az amúgy is van !!
168 cm vagyok és sajnos 100kg de a hasam ami ku….. a nagy !!
Majd ha babás leszek már na majd akkor szedek babavitamint!!
Csak az éhomi cukorral van pici gond határértéken van ,a 2 óraival meg a napközbenivel semmi!
Fogyás könnyű azt mondani!!
Nem tudok!
Nem baj még próbálkozunk nyárig aztán ha jön a baba ok ha nem úgy is jó!!
Én is 163 cm vagyok és 80 kg voltam mikor nem jött a baba. Az egyik elég bunkó nőgyógyász közölte amíg nem fogyok 20 kg-t nem leszek terhes. 2 hét múlva teherbeestem...
Mondjuk én nem nézek ki annyinak amennyit a mérleg mutat, olyan 72 kg nekem alkatra az ideális súlyom. Valóban nem könnyű fogyni, de nem is írtad mit próbáltál meg és mennyi ideig tartottad be a diétát?
Különben én tervezés előtt folvasat 3 naponta szedtem 1 dbot. Mikor elfogyott inofolicot ittam (ebben is van folsav). Velfemet is szedtem. D vitamin a téli időszakban, utána azért nem, mert mikor az elfogyott elkezdtem a várandós vitamint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!