Miez az előváladékos ujj?
Figyelt kérdés
Miért hiszi mindenki azt, hogy előváladékos ujjtol esik teherbe és attól félnek hogy aktus alatt fel jutathattak őket? Mi megy az oldalon? Mi élesbe próbálkozunk és úgy sem jön össze, mi rontjuk el valahol? Esélye sincs annak hogy így essen teherbe valakiaug. 7. 21:53
61/78 anonim válasza:
"Hát, terhes lettem. Úgy látszik nem velem van a probléma"
60. kommentelő, ügyes próbálkozás, de te még trollnak is gyenge vagy. Augusztus 3-án került beléd az előváladék állításod szerint, akörül kezdted a kérdéseket kiírni. Nincs az a teszt, ami ma kimutatta volna, ha teherbe estél volna, 9 nappal az aktus után.
Plusz, ha teherbe estél volna, rohannál orvoshoz. Aki még nem látna semmit, kb. kiröhögne, és 2 hét múlvára adna ultrahang időpontot. Azaz ma még nem vagy terhes, fizikailag lehetetlen.
Legközelebb legyél ügyesebb a kitalált sztoriddal.
62/78 anonim válasza:
60,Terhes lettél persze
Most láttam egy választ egy másik kérdés alatt, hogy jöttek az ufók és bekerültek a Mónika showba .
Ha lenne Mónika show te is bekerülnel
63/78 anonim válasza:
60# igen, elég sok probléma van veled, főleg fejben.
64/78 anonim válasza:
Ennyitől senki sem lesz terhes!! Az esemény utáni tabletta miatt kimaradhat egy vérzés.. Nagy hormonbomba
65/78 anonim válasza:
Veled van a probléma, az biztos. Mégpedig vállon felül. Nem terhes vagy, hanem hülye.
66/78 anonim válasza:
Őszintén, ha nem terhes vagyok miért nem jön meg?
67/78 anonim válasza:
66 b@szzd meg mert esemény utanit vettél be és felkavarta a hormonjaidat, vagy front van, vagy mit tudom én.
68/78 anonim válasza:
66# szerintem azért, mert férfi vagy. Ennyire nem képben lenni a női testtel csak férfi képes 😂
70/78 anonim válasza:
69# akkor viszont elkeserítő, hogy ennyire ostoba légy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!