Miez az előváladékos ujj?
Figyelt kérdés
Miért hiszi mindenki azt, hogy előváladékos ujjtol esik teherbe és attól félnek hogy aktus alatt fel jutathattak őket? Mi megy az oldalon? Mi élesbe próbálkozunk és úgy sem jön össze, mi rontjuk el valahol? Esélye sincs annak hogy így essen teherbe valakiaug. 7. 21:53
21/78 anonim válasza:
Tájékozódni jöttem erre az oldalra de láss csodát azt veszem észre hogy felnőtt nők engem parodizalnak. Rem tisztába vagytok vele hogy nem direkt csinálom csak be vagyok szarva. Mi lesz ha terhes vagyok?
22/78 A kérdező kommentje:
Mi lesz ha NEM leszel? Ugyanis így kizárt hogy az legyél. És nem téged parodizalunk csak már a csapból is ez folyik.
aug. 7. 23:36
24/78 anonim válasza:
21# akkor minek szexelsz? Aki nemi életet él annak benne van a pakliban, hogy terhes lesz. Ez van. Védekezni kell és úgy kevesebb esély van rá.
25/78 A kérdező kommentje:
24. Persze ez így full logikus viszont, ennyitől nincs ahogyan teherbe essen.
aug. 8. 09:11
26/78 anonim válasza:
Ezt ne mond kérdező hogy egyáltalán nincs esélye, mert de. Van esélye nem is kicsi.
27/78 A kérdező kommentje:
Hogy lenne már esélye? Vilagositsatok már fel légyszíves.
aug. 8. 09:25
28/78 anonim válasza:
Kérdező! Attól, hogy te nehezebben esel teherbe van olyan aki nem. Kevés sperma is elég egy gyerekhez.
29/78 A kérdező kommentje:
Elég szó sem róla de úgy hogy az ujjaval oda ér a hüvelybemenetéhez majd aktus alatt jutnak fel? Ez így lehetetlen ne haragudj.
aug. 8. 09:31
30/78 A kérdező kommentje:
Ha ez így menne már mindenki terhes lenne a petting során is!
aug. 8. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!