Tényleg teherbe lehet esni előváladéktól?
Nekem kicsit urbanlegendnek tűnik, hogy teszem azt:
Gumi nélkül szexelsz, a partnered mondjuk a hátadra megy el.
Sóhajt kettőt, kb 5 perc múlva visszarakja, és jön a következő menet, ami szintén kívülre megy.
Majd rá 10-15 perccel egy harmadik menet, ami szintén külső ráélvezéssel végződik.
Közben a partner folyamatosan nyomja ki magából ezeket az izgalmi váladékokat, neked meg pont ovulációd van, és teljesen be is vagy kattanva a szexre.
Mert én várandós vagyok, nagyon örülünk, és nagyon várjuk, de beleélvezés nem volt.
"Sóhajt kettőt, kb 5 perc múlva visszarakja, és jön a következő menet, ami szintén kívülre megy."
. Akinek van pénisze, az tisztában van vele, hogy 5 perc múlva még bőven lehet a húgycsőben sperma.
Mi 1 menettel, úgy hogy a hasamra élvezett, terhes lettem.
Nem volt gond, tervben volt a baba, csak nem ilyen gyorsan.
Munka és betegsegek miatt az az 1 szex volt, így holtbiztos, hogy akkor fogant. Mensi után pár nappal, nem is a "termékeny" napokon.
Magyarán 14 éve próbálkoztok a baba csinálásával. Ismered azt a mondást, hogy addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik??
Kb ugyan ez a helyzet. Eddig nem volt belőle "gond", most lett. Mikor rendesen csinálja valaki a baba projektet ott is néha hónapok telnek el sikertelenül. Majd egyszer csak minden összejön. Mivel nálatok nem ment el direkt benned így tovább tartott. De ez inkább orosz rulett, mint védekezési módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!