Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg teherbe lehet esni...

Tényleg teherbe lehet esni előváladéktól?

Figyelt kérdés

Nekem kicsit urbanlegendnek tűnik, hogy teszem azt:

Gumi nélkül szexelsz, a partnered mondjuk a hátadra megy el.

Sóhajt kettőt, kb 5 perc múlva visszarakja, és jön a következő menet, ami szintén kívülre megy.

Majd rá 10-15 perccel egy harmadik menet, ami szintén külső ráélvezéssel végződik.

Közben a partner folyamatosan nyomja ki magából ezeket az izgalmi váladékokat, neked meg pont ovulációd van, és teljesen be is vagy kattanva a szexre.

Mert én várandós vagyok, nagyon örülünk, és nagyon várjuk, de beleélvezés nem volt.

2022. nov. 30. 08:38
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Fontos, hogy a szexek között nem ment ki pisilni.
2022. nov. 30. 08:38
 2/18 anonim ***** válasza:
96%
Annyira urban legend, hogy én így fogantam. Lehet vele próbálkozni, de el kell fogadni, hogy nem megbízható. De ha te is így estél teherbe, miért olyan hihetetlen?
2022. nov. 30. 08:40
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

"Sóhajt kettőt, kb 5 perc múlva visszarakja, és jön a következő menet, ami szintén kívülre megy."

. Akinek van pénisze, az tisztában van vele, hogy 5 perc múlva még bőven lehet a húgycsőben sperma.

2022. nov. 30. 08:41
 4/18 anonim ***** válasza:
97%
Én is estem teherbe előváladéktól. De ahogy te leírtad, mivel élvezés után pár perccel vissza is tette, akkor nem biztos, hogy az előváladéktól lettél terhes, hanem valószínűleg maradt rajta/benne sperma.
2022. nov. 30. 08:42
 5/18 A kérdező kommentje:
Mert eddig 14 év alatt nem lettem terhes, pedig többször is volt ilyen módszer.
2022. nov. 30. 08:56
 6/18 A kérdező kommentje:
Nagyon nagy az öröm
2022. nov. 30. 08:56
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi 1 menettel, úgy hogy a hasamra élvezett, terhes lettem.

Nem volt gond, tervben volt a baba, csak nem ilyen gyorsan.

Munka és betegsegek miatt az az 1 szex volt, így holtbiztos, hogy akkor fogant. Mensi után pár nappal, nem is a "termékeny" napokon.

2022. nov. 30. 09:23
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Magyarán 14 éve próbálkoztok a baba csinálásával. Ismered azt a mondást, hogy addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik??

Kb ugyan ez a helyzet. Eddig nem volt belőle "gond", most lett. Mikor rendesen csinálja valaki a baba projektet ott is néha hónapok telnek el sikertelenül. Majd egyszer csak minden összejön. Mivel nálatok nem ment el direkt benned így tovább tartott. De ez inkább orosz rulett, mint védekezési módszer.

2022. nov. 30. 09:30
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha terhes lettél, akkor miért kérdéses ez számodra?
2022. nov. 30. 09:31
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha korábban már elment(pl pár órája) akkor lehet az elővaladékban sperma. Egyszerűen nem megy ki az összes amikor elélvez. Amikor vizel ezek távoznak(nyilván itt sem egyszerre szóval nem megoldás, hogy egy wczés utána védekezés nélkül csináljátok). Nyilván amúgy szerencse kérdése is, azok sem mindig lesznek rögtön terhesek akik kimondottan babát akarnak, szóval az, hogy valaki 5 perc szünet után új menetet nyom és nem lesz terhes nem azt jelenti, hogy nem is volt rá esély
2022. nov. 30. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!