Akik megszakítással estek teherbe, az azért történt, mert későn történt a megszakítás, vagy az előváladék miatt?
Sokat olvasgatom, hogy nem kevesen lesznek terhesek "megszakításos védekezés" mellett. De ők hogyan hozzák ezt össze?
A párjuk későn húzza ki, vagy szimplán az előváladéktól?
Én szimplán az előváladéktól lettem az.
Régóta védekeztünk ezzel a módszerrel, persze a peteérésemet mindig figyeltem, akkor óvszereztünk.
Viszont egyszer megfeletkeztem róla, hogy pont a peteérésem időszaka van és rögtön terhes is maradtam.
Nem bánom, mert szívem mélyén vágytam már egy tesóra a 3 éves fiam mellé.
Viszont ha megszületik ez a baba, más védekezési módszerre fogunk áttérni, már nem akarom kockáztatni hogy megint terhes maradjak!
13h kismama
Köztudott,ez a féle védekezés nem ´védekezés.....
Az elöváladék éppen elég,és a mindég van!!!!!!!!!!!!!1
VAn, akinek beválik ez a módszer, én is ismerek olyat, aki több mint 10 éve használja, és akkor lett baba (három) amikor akarták.
De előváladék mindig van, kérdés van -e benne életképes sperma. Lehet nem mindnekinek van, ezért válik be egyes pároknál.
Férjem is állította, neki nincs előváladéka, meg kellett cáfoljam, mert van neki. Az mindig van, mégha nem is érzi a pasi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!