Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Esett már valaki előváladéktól...

Esett már valaki előváladéktól teherbe?

Figyelt kérdés
Szeretnénk babát.De ovulációs napomon és elötte mind kettőnk beteg volt így megszakítással védekeztünk.Mennyi a valószínüsége így teherbe esni?
2011. febr. 16. 11:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Én igen. Még 1 hónapot akartunk várni mielőtt élesben próbálkozunk, addig megszakítással "védekeztünk", de pont pé napján voltunk együtt. Ma már 16 hónapos a nagylány.

Egy boldog anyuka és 39 hetes kisammi újra

2011. febr. 16. 12:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Gratulálok!!!!!
2011. febr. 16. 13:57
 3/3 anonim ***** válasza:
nekem a 4.-dik gyerekem lett igy.a 3.-dik szülésem után egy csomó betegségem lett ami miatt nem szedhetek gyógyszert.a spirálba nem bíztam.óvszerre meg alergiás vagyok.más megoldás nem nagyon volt.most 15 hós a lányom.
2011. febr. 16. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!